Trebuie sa-i schimbi touchscreenul. Te costa in jur de 1 milion. A avut si sora mea. Eu iti recomand sa nu iti mai iei telefon cu touchscreen, sau daca iei sa nu mai iei Samsung. Eu mi-am luat un Motorola fire xt311 cu touch screen (cu toate ca eu vroiam fara tocmai din cauza asta, ca imi era frica sa nu m-i se strice) cu 550 lei. Il am din decembrie. Deocamdata nu am avut nici o problema cu el.
Mahhh! u nu ai inteles ca am schimbat touchscreen-ul?! da acum am vazut ca am schir prost touchscreen din greseala...in loc de 'tocuscreen' e touchscreen so! acum sa se inteleaga ca l-am schimbat si tot degeaba
Cum adica l-ai schimbat? Pai te-ai dus cu el in service si ti l-au dat tot cu el stricat?
Nu mah am cumparat de la service unul nou si m-i l-a montat fratimiu acasa ca sa nu mai dau bani si pe montat acolo...phai da eu nu m-am dus cu el la service ci doar sa iau de la service noul touchscreen...mrg tu nu prea intelegi nimic si nu ma ajuti deloc lasa pe alti sa raspunda ca poate ma vor ajuta ei dar oricum mersi.