| Corina_6907 a întrebat:

Hei TPU.De la un timp imi face netul figuri. Cand deschid google sau orice alta pagina, se incarca vreo 4-5 minute si-apoi zice eroare si la mess la fel.Am dat troubleshoot si-mi zice ca DNS nu raspunde sau ca e blocat. Ceva de genul. Ce pot sa-i fac ca sa mearga?

Funda.

Răspuns Câştigător
| eandopuncttk a răspuns:

Te duci in start in run
scrii cmd
apoi toate astea de mai jos dar dupa fiecare dai enter.
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

daca metoda nu merge te duci in control panel la placa de retea ii dai proprietati bifezi tcp/ip in caz ca nu e bifat, dupa care dai proprietati pe tcp si ai acolo o optiune care se cheama obtain dns automatical...
bifezi aia si dai ok.

daca ai rooter incearca sa-i dai un reset, doar daca stii sa il configurezi la loc.

bafta

4 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Ia zi ce eroare iti da mai exact?

| Corina_6907 explică (pentru eandopuncttk):

The DNS server isn't responding. :-s

| eandopuncttk a răspuns (pentru Corina_6907):

Te duci in start in run
scrii cmd
apoi toate astea de mai jos dar dupa fiecare dai enter.
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

daca metoda nu merge te duci in control panel la placa de retea ii dai proprietati bifezi tcp/ip in caz ca nu e bifat, dupa care dai proprietati pe tcp si ai acolo o optiune care se cheama obtain dns automatical...
bifezi aia si dai ok.

daca ai rooter incearca sa-i dai un reset, doar daca stii sa il configurezi la loc.

bafta

| white_2190 a răspuns:

Daca ai router wierless ii poti da un restart... daca ai net prin cablu, poti scoate firu din pc si sa il bagi iar.sau sa suni la furnizorii de net unde esti abonat. poate fi o problema de la ei happy succes

| andreidraga a răspuns:

Start -> Run -> cmd
Incearca:
ping 8.8.8.8
apoi
ping google.com

Daca prima varianta merge si a doua nu => ai o problema cu DNS-ul. Incearca si spune ce ai reusit.