| love10andra a întrebat:

Hei TPU.
Din lipsa de ocupatie caut sa fiu admina la mai multe pagini de pe FB.
Sunt activa-stau in jur de 6 ore pe FB...sau chiar mai mult.
Pagina poate fii din orice domeniu.Filme,Animale,Actori,Trupe,Posturi Tv...orice...nu conteaza
As vrea ca acele pagini sa aiba peste 2.500, e bine si 2.000 la talking...deoarece asa sunt fanii activi si nu postez de geaba.Astept cat mai multe raspunsuri!

Funda, Vot paginii care are cele mai multe likes si talking si cauta admine.

Răspuns Câştigător
| bismarck a răspuns:

Să ieşi cu prietenii, cu rolele, cu bicicleta, să te uiţi la un film să înveţi pentru şcoală, să îţi găseşti un hobby...Sunt multe altele de făcut decât de irosit timpul pe facebook.Mă rog, faci cum doreşti, poate nu eşti dependentă, însă să fii atentă să nu devii.

8 răspunsuri:
| CrAzYAbOuTMuSiC a răspuns:

A mea are 500 likes, suntem 3 admine, poate vrei si tu? La talking am cam scazut totusi

| Chhrisu a răspuns:

1.stai prea mult pe fb 2. de ce ai vrea sa fii admin la o pagina?

| val31989 a răspuns:

Eu tot caut admine dar pagina e prea mica...
In fine, bafta cu cautatul happy

| Outspoken19 a răspuns:

Ar trebui sa mai iesi pe afara fato big grin.

| love10andra explică (pentru Outspoken19):

Ies si pe afara...da ce dreku vrei sa fac afara? Ca e frig de-ti crapa capu!

| Outspoken19 a răspuns (pentru love10andra):

Asta e. Noi oamenii avem caciuli. treaba ta

| bismarck a răspuns:

N-m pagină de facebook cu aşa multe like-uri.Doar una oficială, dar eu sunt admin şi partenerul meu de afacere. Însă îmi permit să-ţi dau un sfat: eşti dependentă de facebook, lasă-te!

| love10andra explică (pentru bismarck):

Nu-s dependenta...stau pe FB ca n-am ce face cat parintii sunt plecati ce vrei sa fac? Sa ma uit la Tom and Jery?

| bismarck a răspuns (pentru love10andra):

Să ieşi cu prietenii, cu rolele, cu bicicleta, să te uiţi la un film să înveţi pentru şcoală, să îţi găseşti un hobby...Sunt multe altele de făcut decât de irosit timpul pe facebook.Mă rog, faci cum doreşti, poate nu eşti dependentă, însă să fii atentă să nu devii.