| Ada11 a întrebat:

E vara, si eu nu mai am ce citi.Am nevoie de o carte, dar sa nu fie ceva cunoscut, ca si la medeleni sau ion, enigma otiliei, etc. Ceva de peste mari si tari daca se poate laughing. Imi plac romanele de dragoste, cele de comedie, SF si politiste(dar astea mai putin). Ca sa va fac o idee despre ce imi place sa citesc: am citit: Invitatie la vals(Mihail Drumes), O viata(Guy de Maupassant), HP (Harry Potter), Twilight si altele.
Merciiii:*:*
Ade

Răspuns Câştigător
| DenisaOana a răspuns:

Poti citi de Nora Roberts : "Cvartetul Mireselor" (care cuprinde o serie de patru carti: Vis in alb, Parfumul iubirii, Traieste clipa, Fericiti pentru totdeauna)

sau

Poti citi de Danielle Steel : O femeie implinita, Cu fiecare zi, Misterele dragostei etc.

Eu asta citesc acum si imi plac la nebunie! Sunt carti romantice, de dragoste, foarte bune, iar aceste autoare sunt cele mai bune la acest capitol!

Spor la citit!

12 răspunsuri:
| manyquestions a răspuns:

Ai citit Nicholas Sparks - Draga John? Mie mi-a placut...

| ellai a răspuns:

Iti recomand Mandrie si prejudecata de Jane Austen. am terminat-o cu putin timp in urma si mi-a placut foarte mult.

| Cristea a răspuns:

De veghe in lanul de secara ( comedy) / Muzici si faze ( comedy).

| LiaYapp a răspuns:

Seria Jurnalele Vampirilor, Seria Casa Noptii, Academia de vampiri,Interviu cu un vampir, Vampirul Lestat, Regina Damnatilor, Povestea Hotului de Trupuri, Demonul Memnoch, Vampirul Armand, Merrik, Blood and Gold, Blackwood Farm, Blood Canticle, New Tales Of The Vampires,Pandora,Vittorio,Seria Vampirii sudului, Seria bloodsucking fiends, Ingerul noptii, Seria Fortele raului absolut, Sange Albastru, Damanare, Vampirii din Morganville, Seria Jocurile Foamei, Seria Avalon, Seria Scoala de Vrajitorie...sunt toate carti sf dar contin si aventura si dragoste si suspans

| Stappj a răspuns:

"Regina Margot" de Al. Dumas happy
Ca să te inncit la lectură, deşi nu aş vrea să vă destăinuiesc toate tainele aş adăuga faptul că vei descoperi viaţa Franţei secolului XVI, traită la Louvre, cu poveşti de dragoste şi intrigi specifice vremurilor. E remarcabil zugrăvită o parte importantă a istoriei statului francez măcinat de războaie civile în care nu lipsesc luptele pentru tron.happy
Sper ca te-am ajutat!happy

| Raamonikaa a răspuns:

Peripetiile bravului soldat Svejk - comedie
Cazul Magheru - mihail drumes (dragoste)
Panza de paianjen - cella serghi (dragoste)
Trei intr-o barca - Jerome K Jerome (comedie)
Piratica, Legile mamei Murphy, Jurnalul unui pusti,

| VaD a răspuns:

1.Dragostea in vremea holerei- G.G. Marquez
2.Un veac de singuratate -G.G. Marquez
3.Anna Karenina- Lev Tolstoi
4.Razboi si pace – Lev Tolstoi
5.Procesul- Frantz kafka
6.Doamna Bovary – Gustave Flaubert
7.Rmember – Mateiu Caragiale
8. Povestea fara sfarsit- Michael Ende
9.Rem- Mircea Cartarescu
10.Mandrie si prejudecata – Jane Austin

| lariiiin a răspuns:

Incearca:bun venit in casa mortilor,zambeste si mori,bun venit in tabara de cosmar,fantoma din vecini,blestemul mumiei,o zi in tinutul ororilor, noaptea papusi sunt de groaza dar sunt bune parca te prind in poveste[metaforic vcorbind] sunt taribig grin, imi dai funda plsplsplsplspls

| Oanny a răspuns:

Academia vampirilor?

| raducmustiuc a răspuns:

Maitreyi - eliade

| thealchemist a răspuns:

Ce zici de Bloodwar - Masquerade of the Red Death - by Robert Weinberg? e cu vampiri.

| adytzusiatat a răspuns:

Cocosatu d la notre damelaughing