| BonniieQutss a întrebat:

Eu. ador o vedeta love struck! Si imi place cam. de foarte mult timp. Si o alta fata care o stie de, vreo, 6-7 zile, si spune ca o adora si ca e doar a ei. Si am vorbit cu o alta fata ca ea sa ma eticheteze pe vedeta mea pref. pe facebook si eu pe vedeta ei pref. Si acea fata care o stie de 6-7 zile s-a suparat din cauza ca m-a etichetat si pe mine pe acea vedeta. Si m-a deranjat un lucru. I-am spus ca nu avea de ce sa supere si a zis ca vedeta resp. e doar a ei. Si nu stie decat cum o cheama si in ce trupa canta. Si mereu cand o vad. pe fata respectiva, ma enervez rau de tot, cand vad etichetarile ei pe vedeta mea pref. ma apuca nervii. Dar la ce vreau eu sa ajung, este, cum sa fac in asa fel incat sa nu ma mai enervez? Sau, cum sa o fac sa o mai tina sub papuc pe cealalta prietena a mea? Va rog. nu criticati intrebarea, stiu ca e cam fara sens.

4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Doamne laughing vrei sa-ti strici prietenia pentru o vedeta prefacuta care nici nu stie ca existi laughing?

| 愛日本 a răspuns:

Doamne laughing vrei sa-ti strici prietenia pentru o vedeta prefacuta care nici nu stie ca existi laughing? si te superi pentru o prostie pe fb laughing fa si tu una!

| d1onn5o a răspuns:

Trebuie sa ai maxim 14 ani.(nu cumva e Hannah Montana "vedeta"? rolling eyes )
Timpul te va rezolva, doar el te va face sa vezi ca nu trebuie sa te superi pentru orice porcarie.

| BonniieQutss explică (pentru d1onn5o):

Nu e Hannah Montana I don't want to see e o vedete din Coreea big grin.