| Ciocolățică11 a întrebat:

În câteva luni o să fie ziua mea și o să îmi invit cei mai buni prieteni, iar după o să o petrec cu familia, dar mă rezum doar la partea cu cei mai buni prieteni. Tema petrecerii aș vrea să fie Minioni, dar nu știu dacă e pe placul tuturor. Mă gândeam să ne ducem la film și mi-a venit prima oară filmul cu Minioni, dar nu mai știu dacă a fost premiera sau când va fi deoarece nu vreau să îi duc la un film la care au mai fost și să se plictisească, așa că dacă voi știți aș vrea să îmi spuneți.Aș mai vrea și idei de făcut, filme drăguțe, etc. Pe scurt aș vrea idei de filme, la care să ne uităm la cinema și alte idei, poate mai strălucite.

Împlinesc - 11 ani
Vârsta invitaților - 11 ani și 12 ani
Data - 11 octombrie

Știu că este devreme să mă gândesc la cum îmi voi petrece ziua de naștere, dar dacă mă gândesc cu o săptămâna înainte de ziua mea îmi dispar ideile, nu știu de ce.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, mi se pare o idee draguta, apoi puteti merge la Mc sau Kfc sau o pizza sa mancati si eventual sa va plimbati printr-un parc.

| OoBunnyoO a răspuns:

Mai sunt vreo 3 luni pana atunci. Ideea este draguta. Dar filmul nici nu stiu daca o sa mai fie prin cinema dupa trei luni. Unele sunt, altele nu. Insa sansele vor fi destul de mari ca ei sa fi vazut deja filmul. Cel mai bine ar fi sa te hotarasi cu vreo doua, trei saptamani inainte de ziua ta. Vezi ce filme vor aparea in perioada respectiva si apoi planifica.

| MinionDodo a răspuns:

Minionii sunt cei mai geniali! Te sustin man! Si filmul o aparut acum prin 17 iulie si mai dureaza un pic pana il subtitreaza/dubleaza blabla. Si tortul decoratiunile etc pot intra in tema, tort cu minion si vopsea de fata galbena si mno, mai gasesti tu. La multi ani si baftaaaa

| Ciocolățică11 explică (pentru MinionDodo):

Mulțumesc! Minions Power!