| Sunshinexd a întrebat:

Intrebarea este pentru baieti dar bineinteles ca si fetele isi pot spune parerea! Voua cam ce fete va plac.adica slabute sau grase, inalte sau scunde? Si de ce big grin? Fundita bineinteles!

Răspuns Câştigător
| joe2011 a răspuns:

Cel mai mult conteaza caracterul nu ca zice lumea ca va sta bine impreuna, totusi mie imi plk mai inalte si slabute fiindca asa sunt si eu, fiecare cu ce ii place

9 răspunsuri:
| Luissa123 a răspuns:

Avand in vedere ca sunt fata cred ca slabute si inalte

| RoseOfTheFire a răspuns:

Mie imi plac baietii sa nu fie nici grasi dar nici sa ii sufle vantul potriviti pentru mine un baiat ar perfect sa aiba 1.70 si 60 de kg cam asa asta e opinia mea happy

Răspuns utilizator avertizat
| RoxanaAndreeaBianca a răspuns:

Paii daca as fii baiat laughing) as prefera slbute normal nu batoze de 100 de kg ...si depinde la inalte sau scunde... depinde cum e baiatu. ♥

| Ionut321123 a răspuns:

Mie unu imi plac fetele slabute, mai scunde ca mine, sa fie frumoase, dragute

| treideca44 a răspuns:

Mie imi plac fetele cam la 60-65 de kg...nu imi plac sanii mari, dar nici cei foarte mici, cei mai buni sunt aia care-s exact cat sa ii cuprind cu palma.Nu am preferinte la par, depinde de forma faciala.Sa nu fie mai inalte decat mine dar nici cu mai mult de 10 cm mai mici (am 1.79 m). De ce? pfffff.Astea imi plac. Punctum tongue

| icsulescu_9871 a răspuns:

Nu pot spune că am o fixaţie gen: să aibă 1, 65, blondă, slăbuţă.
Însă îmi place ca o fată să fie mai scundă ca mine şi să fie frumuşică, prezentabilă, inteligentă... să poţi ieşi cu ea în lume.

| CriSs20 a răspuns:

Buna! intrebarea asta am pus`o si eu fostului meu prieten si raspunsul a fost chiar ok. mi-a zis ca o fata trebuie sa arate in primul rand bine la fata. Atunci cand eram cu el aveam cateva kg in plus (51 kg, iar acum am 47happy.) si bineinteles ca aveam putina burtica. ceea ce m`a socat a fost ca adora sa puna mana pe eablushing! mereu ii ziceam. lasa ca scap eu de ea.iar raspunsul era"si eu pe ce mai pun mana:-s. mie imi place asa si nu vreau sa schimbi nimic.". e adevarat ca sunt si baieti care vor fete perfect, dar in general ei prefera fetele ingrijite care stiu sa se puna in valoare! :*Mult succes!

| smqls a răspuns:

Sa fie slabe dar sa aiba ceva fund si sani, inaltimea sa fie de 1, 70