| ριтιкαα a întrebat:

Hei TPU :*:*

Mai intai va urez ferikire de ziua indragostitilor:X

apoi am o problema. trebuie sa aleg intre 2 baieti

Unul dintre ei m-a parasit acum 10 luni si de atunci nu pot deloc sa-l uit. am inkerkat sa ma impac cu el dar nu a vrut... si nu prea ma agreaza. iar acum vrea sa ne impakam...

iar celalalt tine el la mine. si are grija de mine. dar mie nu-mi place de el. el nu a mai fost intr-o relatie. si na...

voi pe cine ziceti sa alegcrying?

Răspuns Câştigător
| Balooonasseeee a răspuns:

Bun raspuns. Urmeaza`ti inima :X

5 răspunsuri:
| sweetkissss a răspuns:

Urmeaza-ti inima...intr-o relatie este bine ca amandoi sa se iubeasca

| DanielDaniel13 a răspuns:

Alege cu sufletul.vezi si tu cu cine te potrivesti mai bine. cred ca cel care iti ofera mai multa afectiune e mai bine, il poti invata tu daca nu a mai fost intr-o relatie

| AmaneMisa a răspuns:

Fa ce iti spune inima, dar daca ma intrebi pe mine asi zice pe cel care tine la tine si are grija de tine si chiar daca nu a mai avut o relatie in timp se va perfectiona happy sper ca te-am ajutat dar mai bine nu ii asculta pe alti ci ascultati inima happy

| RoxxuInna a răspuns:

Cum au spus si ceilalti urameaza-ti inima. Si decat sa alegi ceva gresit, care mai tarziu nu iti va mai conveni, mai bine nu alegi niciunu. Asta este doar parerea mea.

| AcidCuSange a răspuns:

Desi ar trebui sa iti urmezi inima, gandeste-te la cel care te place.Nu aspectul exterior conteaza, ci cel interior.Personalitatea lui te va face sa il alegi, nu fata lui sau cum arata.Doar gandeste-te la interiorul lui si atat.Cel care te-a parasit nici nu se mai pune problema. Daca nu te agreeaza incearca cum poti tu sa il uiti.