Le-ai putea face cinste cu cate o inghetata ca oricum e foarte cald.Sau mai poti cu pizza, un suc rece, prajituri la o cofetarie.
La multi ani!
LA MULTZI ANI! sa fii sanatoasa, norocoasa si... mintoasa!
cat despre facut cinste, cum ar fi sa faci in tabara o petrecere in pijama (anunatand cadrele didactice, ca sa nu ai probleme)?
niste suc + cateva saratele sau fursecuri, cred ca sunt de ajuns; sau poate niste pop-corn...
chiar sunt curioasa dk iti iese treaba!
diXtractie cat mai placuta
Poate o prajitura si un suc la o cofetarie de pe drum, o pizza, daca nu ai suficienti bani poti sa iei o cutie cu praline si sa-i servesti pe autobuz...Depinde de buget
AAAAAAAAAA si am uitat sa-ti zic La Multi Ani! Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti uram "La multi ani!", cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
La multi ani in primul rand! Poimaine e si ziua mea, fac 19 ani. Eu ma gandeam sa ii scot pe prieteni daca e vremea frumoasa la piscina sau la un gratar la padure. Ai mai putea sa sa ii duci la un suc, o pizza, sau sa ii chemi acasa si va uitati la un film, mancati ceva si dansati, ca sa va simtiti bine.