La multi ani iti zic din suflet
Am si lacrimi, am si zambet!
Tu esti cel mai bun tatic :X
Hai sa te "urechesc" un pic
Poate iti place:*
Imi place:X:X: Am pus-o ca ringtone la telefon, sper sa-i placa, mai putin si vine de la servici :X
Ma bucur ca ti-a placut:* Multumesc pentru fundita:X
Uite cateva citate, dar sunt gasite pe net.
→ Ca si vinul fin, tu devi mai bun o data cu anii. La multi ani!
→Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.
→ Te iubesc. La multi ani!
Alege-l pe care crezi tu ca i-ar placea. Sper ca te-am ajutat.
Sugerez cv simplu si dragut: Nu exista batranete ci doar o varsta cu ceva mai multe amintiri.
~ Hei! Eu te voi ajuta cu ceva! Dar e mai important sa scrii din inima ceea ce simti pentru el! Uite aici >
~ Tatal meu drag,
Cu ocazia zilei tale de nastere fiica ta Andrada iti doreste multa multa sanatate si multa fericire! Sa traiesti multi ani si sa fii sanatos! Sa stii ca te iubesc foarte mult! Ai fost, esti, si vei ramane singurul rege din viata mea! Nu uita! Tu si cu mami sunteti singurii oameni pe care ii iubesc cu adevarat. Voi mi-ati dat viata si va iubesc
E foare frumos multumesc azi e ziua tatalui meu
Nu cred ca tatal tau ar vrea sa auda ceva amuzant mai degraba ceva spus din inima.
Am scris ''sa nu intreaca masura''. Tati pare mai mult genul de persoana haioasa si super de treaba, caut un citat pe masura lui. Nu vreau sa planga acolo daca ii scriu ceva ''siropos'', ceva haios, dar in sensul bun :p ...si ceva legat de anii lui, nu stiu. oricum multumesc pentru raspuns
Pai de ce n-ai zis asa de la inceput:
Draga tata ziua asta-i speciala pentru tine pentru ca faci X ani.Insa eu vad cum din zi in zi intineresti, si mult mai vesel esti, tu pe mama o iubesti iar pe mine ma inveselesti! O mica poezie.Noroc!
Scuze ca nu raspund intrebari dar nu cred ca te pot juta cu un citat haios pentru tatal tau dar te pot ajuta cu un citat pentru tine pentru poza ta ca vad ca esti draguta si poate chiar ne intalnim.
Ce spui de : draga tata, eu vreau sa iti urez un calduros la multi ani si multa fericire. iti multumesc pentru toti anii minunati in care ai avut grija de mine si mi-ai dat sfaturi folositoare in viata. cu drag fica ta andrada
Al3xa97 întreabă:
DorianaMaria2001 întreabă:
Anushcaaa întreabă: