| Zanisoara a întrebat:

Hei TPU,maine vreau sa imi iau un laptop, l-am ales stiu pretu tot, dar am o intrebare:cum am internet pe laptop? O prietena de-a mea foloseste un stick? Pentru ce e ala? Sau alti folosest wifi? cum iti dai seama daca ai wifi in casa? Cum pot sa imi bag net pe laptop?

6 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Odata ce ai internet, ai un router/modem care iti asigura wi-fi. Laptopul detecteaza semnalul, te legi la router/modem si ai wi-fi.
Stick-ul tine loc de modem daca nu ai internet deloc, dar trebui sa ai un abonament de date platit, si te costa mai mult decat wi-fi-ul. Cea mai buna varianta e sa ai internet si sa-ti iei un router/modem sa ai internet in casa si sa te legi la el.

| robetelu123 a răspuns:

Hei buna! Acel stik este de la o firma (gen:Orange, Digi etc) luat la abonament! dar am avut si eu din acela si sincer? nu-i bun de nimic! Si referitor la Routerul Whirless, costa in jur de 100 lei, si trebuie instalat in calculator, dar pentru al instala trebuie sa ai net prin fibra de la RDS! Daca ti-am fost de ajutor, Imi pare bine! Un an nou Feericit!

| Rusu_Viorel_1985 a răspuns:

Eu acum sunt pe laptop si internetul il am prin cablu de la reteaua locala. Poti conecta laptopul la internet ca orice calculator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ai router in casa iei cablu si il pui in router si apoi il pui in laptop. Sau te conectezi la wifi.

| MyImaginatyon a răspuns:

Poti cunmpara un stick de internet sau poti mergela diferiti furnizori precum Orange, romtelecom si poti semna uin contract cu ei ca sa te lege la reteaua de internet. Odata ce esti legata la reteaua de internet ai si wifi si stick sau cablu de internet.

| BengaMihai a răspuns:

Eu de exemplu am un stik DIGI care daca il bag in calculator sau laptop il instalez chiar si pe mai multe pc-uri si merge oriunde in tara! sau daca ai ruter un stik care functioneaza pana la 15 metri