Lasa-l sa se plictiseasca si o sa vina singur in cusca, pune-i si ceva de mancare.
A doua solutie e cu un cearceaf.
Ii va fi foame...o sa vina.Nu mai incerca sa-l prinzi poate murii de stres.Al meu sta liber, intra cand vrea...il mai inchid uneori dar..neah mi-a murit papagalita si sta singur..maine cumpar altul
Ce gluma amuzanta...FA o favoare societatii tu si GamesMaster Nu va mai uzați tastatura degeaba. Faceti ceva util si aruncati-va de pe un bloc.Cum am spus PACE!
Tu iti dai seama, are nevoie de ajutor, ce problema mare...a carei rezolvare nu o putea gasi decat pe TPU, nu? E trist sa vezi ca pe unii nu-i duce mintea deloc si pentru orice ****: "Hei TPU..." Imi pare rau dar este o vorba: la intrebarile tampite, ma simt obligata sa dau raspunsuri sarcastice! PACE!
O sa se plictiseasca si o sa oboseasca el pana la urma trebuie sa.l prinzi tu vei gasi o solutie mai ales daca i se face foame s.ar putea sa intre singur in cusca, ai grija sa nu.l alergi prea mult sa nu.l sperii rau si sa moara de stres, va veni el.O seara frumoasa!
Pune-i pe dulapuri, telivizor(daca ai in camera), pe masa si pe alte chestii graunte de sobolani si pana maine sa vezi ce cuminte o sa devina
Poi o sa i se faca foame asa ca pune-i de mancare langa colivie si atunci il poti prinde
ascultarica întreabă: