| JessUnicorn a întrebat:

Hei, TPU! Pasiunea mea este filmul şi fotografia. Sunt destul de mare şi pot face rost de bani în orice situaţie. Am o cameră destul de mare, are tot ce îi trebuie, şi în viitor aş vrea să fac ceva cu pasiunea asta. M-am interesat de lumini, şi de trepied. Dar nu prea mă descurc în domeniul ăsta. Puteţi să-mi sugeraţi site-uri cu scule din-acestea? + vreau să-mi spuneţi ce drum aş putea urma pentru a ajunge regizor sau fotograf. În ce constă, etc.

1 răspuns:
| Valon a răspuns:

Pai te uiti la cat mai multe tutoriale pe net pentru ca cel mai probabil in timpul unei sedinte o sa dai de un prost care vrea poze dar nu stie cum sa stea(umeri in spate, barbia putin inclinata). Trebuie sa iti faci in logo ca lumea sa stie cine a facut fotografia.Trebuie sa stii sa lucrezi in photoshop te ajuta foarte mult, poti transforma pozele complet.Sa fii cat mai serios! Sa ai o imbracaminte adegvata ce nu inspira groaza sau ceva de genul, culori vii ca cel fotografiat sa fie cat mai relaxat in preajma ta.Cel mai important sa ai relatii si sa faci reclama multa si sa nu ceri mult pe sedinta.Si daca vrei sa te apuci de filmat ai nevoie de un background verde pentru efecte.