Buna. Eu am fost in Italia, Grecia, Germania, Croatia, Egipt.
Iti recomand Egiptul si Italia deoarece ai multe de vazut
Cel mai bine e sa mergi cu vaporul pe Dunare. nu e prea scump si poti sa vizitezi multe tari fara sa ai stresul calatoriei si al cazarii.
mi-ar fi frica pe acolo
Da si mie
Daca ar fi vreo tara care as vrea sa o vizitez mai mult ca toate ar fi America.
As vrea sa vad New Yorkul, orasul tuturor posibilitatilor.
Daca ai posibilitati iti recomand sa mergi acolo
Uu la statuia libertatii
Nu,in varf la empire state building
Am auzit ca privelistea e superba.
Uuu...in Turcia am auzit ca e frumos:X la pamukale
Pai am fost in Italia, Grecia, Macedonia, Serbia.Iti recomand:
-Italia:Florenta,Roma,Torino, Asti
-Grecia:Salonic, Atena, Paralia Katerini, insula Skiathos
Franta! E foarte frumoasa si ai multe de vazut. Partea urbana e superba si sunt multe atractii mai ales pe timp de vara cand sunt multe festivaluri. Daca preferi partea de tara, mergi la un sat mai vechi pentru ca acolo sunt peisaje extrem de frumoase!
Israel. Am fost si in alte tari, cum ar fi Spania, Italia, Germania, Austria etc. Dar Israel e mortal!
Buna diditza23,
Ce anume crei sa faci in tara respectiva vrei sa vizitezi sau vrei sa locuiesti? Mie imi place Mexicul pentru distractii, Jamaica pentru o zi de plaja, pentru cumparaturi iti recomand Spania (Barcelona) sau Floorida (Miami), daca vrei sa vizitezi monumente istorice aici ai foarte multe variante... Croatia (Dubrovnik), Italia (Roma), Mexic (Cozumel), Egipt (Cairo), si lista poate continua dar trebuie sa ne spui si noua ce anume te intereseaza.
Mersi andrew pentru detalii ( ma refeream la peisaje asa si obioective turistice)
Depinde in ce buget te incadrezi... cel mai usor ar fi sa cauti o companie de vase de coaziera... asa poti vizita mai multe tari si nici nu trebuie sa iti faci griji ca te pierzi sau ca vei rata un obiectiv turistil din locul respectiv, toate companiile au un Shore excursions Desk unde poti sa iti planifici timpul pentru toata croaziera asta contra cost dar isi merita toti banii!
Am inteles. buna idee cu vasele de croaziera ca vizitezi mult mai multe
Daca vrei sa calatoresti si sa faci si bani de ce nu incerci sa iti gasesti un job pe un vas de croaziera! E cea mai buna varianta acum pe timp de "criza".
Wow! nu stiu unde sa caut un asemenea job.as vrea, mai ales ca am terminat si turismul .dar nu am gasit oe siteuri asemenea joburi
Heii..eu am fost in Italia, Spania, Grecia si bulgaria.Si preferata mea e Spania, ti-as recomanda-o..depinde ce vrei sa vezi. daca vrei sa te distrezi..sau la mare..nu mi-ai spus de ce ti-ai dori sa mergi in accea tara, sau ce cauti la ea
matadoru întreabă: