anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru fanii Naruto! Ce este Naruto Manga? Am urmarit Naruto la tv mai demult si acum am inceput sa urmaresc shippunden si sunt la ep 43 dar am vazut la 'cele mai recente' Naruto Manga. Este alt sezon sau ce?

Răspuns Câştigător
| Muhibbi a răspuns:

Daca e sa fie vreun fan Naruto pe aici, eu sunt acela.am urmarit toate episoadele naruto si naruto shippuden de 3 ori.naruto manga nu e un alt sezonhappyvezi tu, un japonez a creat personajele naruto si a desenat povestea.in timp, alti oameni au serializat manga-ul, adica le-au facut anime(anime=episoadele)

3 răspunsuri:
| DarthNiger a răspuns:

Sinan cred ca te inseli,rolling on the floor) nu ai cum sa urmaresti tu naruto shippuden de 3 ori nici nu s-a terminat lol, anonim nu te lua dupa el habarnare cine a creat naruto, deci naruto manga sunt niste benzi desenate japoneze denumite de ei manga, si nu nu e alt sezon din naruto happy.

| maraflorin a răspuns:

Manga sunt benzi desenate japoneze...cu alte cuvine Naruto Manga sunt benzile desenate Naruto! Sper ca te-am ajutat happy Funda?

| HinaNaruLovelyComplex a răspuns (pentru maraflorin):

Daaa este super atunci abia astept sa vad toate eisoadele din naruto shippuden si multumesc pentru anunt