anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Profesorul meu de istorie dicteaza foarte repede in clasa si scriu foarte urat. stiti cumva cum pot tine pasul cu dictarea acestuia astfel sa pot intelege ce am scris in clasa?

6 răspunsuri:
| ღMysteriousGirlsღ a răspuns:

Daca iti dicteaza prea repede spune-i sa sa dicteze mai usor parerea mea :*

| FilosoficAthoughts a răspuns:

Rescrie acasa ceea ce ai scris in clasa sau scrie mai multe cuvinte fara sa te opresti la fiecare. Si eu mai aveam aceasta problema. Important e sa intelegi ce ai scris, chiar daca e urat. Bafta

| michelia a răspuns:

El dicteaza non stop aproape, nu?
E foarte obositor sa scrii in ritmul asta, stiu de la fata mea.
O sa-ti spun ce face ea: scrie ea 5 minute, apoi colega ei de banca 5 minute si tot asa pina la sfirsit pe un caiet. Apoi isi transcrie fiecare lectia in caietul ei.
Tot la istorie e povestea ( 4-5 pagini pe ora) si n-au gasit alta varianta, pentru ca nimeni din clasa nu are lectiile complete.

| Bonciu_Robert_1999 a răspuns:

Daca vrei ca tu sa scrii repede si frumos fa mai multe exercitii de scris acasa.

| addyy77 a răspuns:

Eu zic sa-l inregistrezi cu telefonul si cand vrei sa inveti asculti inregistrarea!

| bibi001 a răspuns:

Ai putea sa scrii prescurtat si acasa sa scrii din nou pe caiet. trebuie sa iti scrii si noile prescurtari pe ce scrii tu la ora ca altfel ai sansa sa uiti ce inseamna. bafta.