1.Te joci pe telefon.
2. Vorbesti prin mesaje cu prietenul tau de exemplu.
3. Poti sa scoti capu` pe geam in caz ca ti-e rau =]].
4. Poti sa te gandesti la ceea ce o sa faci la mare, deoarece nu o sa mai ai timp sa te gandesti deoarece o sa iti treaca prea multe prin cap si nu o sa stii cu ce sa incepi.
5. Poti sa stai degeaba.Crede-ma,o sa-ti vina somn de la sine chiar daca ai dormit pe zi.
6.Sa te gandesti la ceea ce vrei tu de exemplu :
,,Cine m-a pus sa beau cafea?''
,,Cine m`a pus sa dorm ziua?'''
,,Doamne,ce intrebare stupida am mai postat.''
Serios acum draga mea,cine te-a pus daca stiai ca o sa pleci la mare? Doamne ce intrebare stupida.E ca si cum ai intreba:
,, Ma, ma duc la wc sa ma cac.Ce sa fac in timp ce imi fac nevoia naturii ?''.
Iti iei castile de la teefon si asculti muzica. Daca ai laptop sa il iei.Iei niste reviste.Te mai culci putin daca poti.Te mai uiti prin bagaje. Faci rebus.Joci carti cu cei din masina.Joci fazan cu cei din masina.Iti iei o punga de chipsuri si mai mananci.Te gandesti cum va fi acolo.
Cam atat
Cum poti pune asa o intrebare? Poti vorbi cu soferul(lucru indicat) pentru a-l mentine treaz si atent, poti asculta muzica, poti citi ceva, poti face orice iti trece prin cap.
Buna! hmm ce poti face in masina:
1.Citeste carti sua reviste
2.Joaca-te pe telefon
3. vorbeste cu ceilalti din masina
4. Vorbeste la telefon cu o prietena sau cu iubitul, daca ai
5.Ia cu tine o integrama, teste, rebus :d
6.Deseneaza
7.Ai laptop? ia-l cu tine, uita te la un film, joaca te.
Trebuie doar sa fii inventiva! Succes!
Un lucru indicat este sa ai grija la drum impreuna cu soferul, nu sa il tii de taina ( lucru neindicat )
Poti sa iti iei reviste sa citesti sa asculti muzicaa sa te joci pe tel sau sa vb cu cineva... distractie placuta :*
Daca ai laptop.ti-l poti lua sa te joci pe el sau ai putea sa o iei pe mama ta pe bancheta din spate si sa jucati carti.sau mai stiu eu ce
Yurisa întreabă: