anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stati sa cititi si povestioara mea. Am triste si vesele. Totul a inceput cand am inceput scoala. Niste fete de la mine din clasa tot ma terorizeaza. Faza e ca de la tipa fara mila am ajuns sa plang prin coridoare si sa ascult muzica trista. Tot am patit mai rau pana in semestrul 2. Aici totul s-a schimbat. Mi-am facut o amica care are aceleasi sentimente cu mine. Ne spunem Sys...Asa si ea este prietena cu un rapper. E rapperu asta il cam plac. Este sentimental si imi place de el. Ma indragstisem din semetrul 1. Acum suntemi buni amici. De martisor mi-a dat o bratara si apoi i-am spus mersi si face el in hol: Arata-mi mana! Eu ma speriasemlaughing Asa si azi, eu am avut 4 ore si ei cinci. Si m-am gandit sa stau la ei la ora( ei aveau desen si la mine in clasa e galagie mare si vreau sa merg la el in clasa ca e mai liniste). Ei clasa lui 5-6 ore la rand au zis nu si el tot imi facea cu ochiul. Fetele de la el in clasa i-au zis profesoarei mele de desen(este si a lor) ca am voie. Asa revenind la subiectul de dinainte, am un var enervant(sa njumai derivam deci spun decat atata) si el intreaba toata clasa daca ma primesc. Decat unu refuza ca e dusmanul meu. Dar varul asta spune lui tipu asta rapper daca ma lasa sa stau la ei la ora si el a spus "Da!". Faza e ca el l-a convis pe dusmanul meu de moarte sa ma lase la ei la desen. In seara asta am vorbit cu sys a meabig grin si m-am distrat de minune cu ea. Eu am intrebat-o daca rapperul asta ma va baga in seama si ea a spus ca da. A avaut dreptate. M-a bagat si am vorbit si i-am spus de ce plang mereu. Dar el a spus sa fiu curajoasa ca intotdeauna are un umar pe care sa se sprijine. Are dreptate! Dar nu numai unul si mai multe. Il iubesc si vreau sa stiu daca si el. Am cautat pe net daca sunt cimpatibila cu el si st pe jumatate. Cam asa e ne vom certa si ne vom impaca. Dar eu din toata povestea, vreau sa stiu:
-Ce fete le plac rapperilor? (el mi-a spus ca ii plac fetele simple)
-Ce credeti din poveste?(sfaturi)
-Credeti ca poate avea o parere buna despre minehee hee?

Răspuns Câştigător
| zăGhost a răspuns:

1) Din cate stiu eu, le plac rapperitele, dar nu numai. Ideea e sa nu asculti porcarii gen manele, ca daca e rapper adevarat sigur nu va aprecia.
2) Despre poveste... deduc ca esti in gimnaziu. E totul ok pana la punctul in care tu numesti un coleg de scoala "dusman de moarte". De ce il vezi asa? Daca te enerveaza, ignora-l, nu-l provoca [nici pe el, nici pe altii]. Daca te provoaca ei, nu zic sa nu ripostezi, dar incearca sa nu ii jignesti; vorbele dor mai mult decat crezi si mai ales datorita lor ajung oamenii sa-si poarte pica, iar daca tot sunteti colegi si trebuie sa va suportati oricum, de ce sa nu usurezi situatia...
3) Cred ca are o parere buna despre tine, dar nu stiu daca te vede doar ca pe o amica sau ca pe o potentiala prietena. Tu incearca sa fii mai pozitiva in prezenta lui [si nu numai] si restul banuiesc ca va veni de la sine.
Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru zăGhost):

Eu nu ascult manelele sunt o porcarie. Aia de la mine din clasa sunt manelisti si eu plec din clasa sa nu raman terorizata.

7 răspunsuri:
| Diiana232997 a răspuns:

Nu stiu ce fete le plac, dar sigur nu le plac fetele cocalare.laughing
Ca tot ai zis de compatibilitate, nu te lua dupa internet oh go on. De unde are sa stie internetul daca voi doi sunteti compatibili, poate ca ai bagat tu niste informatii dar eu zic ca sa nu te iei dupa net oh go on.
Paii. incearca sa nu te dai in spectacol cand esti cu el, intereseaza-te de muzica pe care o asculta, ce face in timpul liber.
Bafta!

| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns:

Deci sa inteleg ca iti place de prietenul lu sys a ta?

| Rukimika1290 a răspuns:

Fii asa cum esti tu si nu fi fatarnika(ca altele)
nu am intzeles prea bine, dar esentzialul e de-ajuns de explicabil...
simt ca esti o fire foarte sensibila, dupa ce el a zis ca ai un umar de sprijin, mi s-a stors o lacrima. faza e in ceia ca la mine e aproape aceiashi poavestehappy
P.S.:"Fii curajoasa si nu lua in seama prostiile care ti se adreseaza. esti bravo!"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place de tipul asta pentru ca arata si marfa pe langa asta. Eu am numito "sys" pentru ca avem chestii in comun si ne asemanan

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai mult mi-a placut ultimul raspuns pentru ca el a spus ca ii plac fetele simple. Deci funda!

| Andreea_Bianca_1994 a răspuns:

Deci pe tine te terorizeaza cineva? Rapper-ul? Nu am inteles nimic