1) Din cate stiu eu, le plac rapperitele, dar nu numai. Ideea e sa nu asculti porcarii gen manele, ca daca e rapper adevarat sigur nu va aprecia.
2) Despre poveste... deduc ca esti in gimnaziu. E totul ok pana la punctul in care tu numesti un coleg de scoala "dusman de moarte". De ce il vezi asa? Daca te enerveaza, ignora-l, nu-l provoca [nici pe el, nici pe altii]. Daca te provoaca ei, nu zic sa nu ripostezi, dar incearca sa nu ii jignesti; vorbele dor mai mult decat crezi si mai ales datorita lor ajung oamenii sa-si poarte pica, iar daca tot sunteti colegi si trebuie sa va suportati oricum, de ce sa nu usurezi situatia...
3) Cred ca are o parere buna despre tine, dar nu stiu daca te vede doar ca pe o amica sau ca pe o potentiala prietena. Tu incearca sa fii mai pozitiva in prezenta lui [si nu numai] si restul banuiesc ca va veni de la sine.
Bafta!
Eu nu ascult manelele sunt o porcarie. Aia de la mine din clasa sunt manelisti si eu plec din clasa sa nu raman terorizata.
Nu stiu ce fete le plac, dar sigur nu le plac fetele cocalare.
Ca tot ai zis de compatibilitate, nu te lua dupa internet . De unde are sa stie internetul daca voi doi sunteti compatibili, poate ca ai bagat tu niste informatii dar eu zic ca sa nu te iei dupa net .
Paii. incearca sa nu te dai in spectacol cand esti cu el, intereseaza-te de muzica pe care o asculta, ce face in timpul liber.
Bafta!
Fii asa cum esti tu si nu fi fatarnika(ca altele)
nu am intzeles prea bine, dar esentzialul e de-ajuns de explicabil...
simt ca esti o fire foarte sensibila, dupa ce el a zis ca ai un umar de sprijin, mi s-a stors o lacrima. faza e in ceia ca la mine e aproape aceiashi poaveste
P.S.:"Fii curajoasa si nu lua in seama prostiile care ti se adreseaza. esti bravo!"
anonim_4396 întreabă: