Eu stiu unu cu un marimar
ii cam asa :
"Un marinar de pe-o marina avea si el o balerina,balerina lui facea cri cri cri,cra cra cra(aicea ateti pe langa urece ca si cand zici ca candva ii nebun - dus cu pluta -)chiftelute as manca (te freci pe burta ca si camd ti foame )dungala dungala (aici iti pui mainile pe umari in X )cea cea cea ( aici te scuturi cu mainile pe umeri )stai pe loc si nu misca pana rade cineva'
Cam asa ii jocu asta si mai ala cu "Pic Pic Pic" care ii asa :
'Pic pic pic pic in sus pica in jos pic pe umar pic pe dos pic pe cap,pisu' carc pic OK vezi co iei"
Sau ala :
"Tarzam se lupta-n jungla cu tigri si cu lei so apere pe Jane si pe copii ei :
Daca-i cioco cioco cioco, dace-i lata lata lata, daca-i cioco daca-i lata daca-i coicolata
Daca-i porto porto porto, daca-i cala cala cla, daca-i porto daca-i cala daca-i portocala
Daca-i fusta fusta fusta daca-i mini mini mini dac-i fusta daca-i mini daca-i fusta-mini' etc...
funitza?
Era unu "cola" (cola bati din palme) coca cola (bati din palme) pepsi (bati din palme) pepsi cola, dar mai avea o continuare dar nu mai tin minte:`
Mai era "nu fi suparat ca nu e bine nici pentru cei din jur nici pentru tine numara usor pana la 10 si poate poate-asa supararea-ti trec" pe asta o stiu
Intr-o magazie sta un porc si scrie: A,B,C, D iesi afara porcule! sau iti mai arat unul:crede-ma nu se scrie asa dar asa se spune si se citeste : Plaisi(bati din palme) Spiruda (bati din palme) Flestochi(bati din palme) Plaisi(bati din palme) Antarechera comuna pasarela, anda secuando comuna ciocolado(bati din palme) Bum bum yes! Nu asa se scria dar asa se citea. Fundita?