| ღჩօოჩօղყƙღ a întrebat:

Sunt tare nedumerita, nu stiu daca si la voi este la fel, dar eu imi aud vocea si cand ma intregistrez nu mai este acea voce...Nu inteleg! Oricum intrebarea este: Cum ma aud pe mine cei din jurul meu? Cum ma aud si eu sau cum este intregistrarea? Funda si voturi!

Răspuns Câştigător
| DezdemonaM a răspuns:

Cum este inregistrarea ta asa este si vocea ta cand vorbesti la telefon.Cand vorbesti cu cineva fata in fata sa spunem asa acel om te aude cum te auzi si tu. Funda?

9 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Si eu am observat acelasi lucru la mine,m-am inregistrat mai demult cu telefonul sa-mi ascult vocea,si cand m-am auzit era asa de ciudata vocea mea, nici nu ziceai ca eram eu pe inregistrare, eu nu-mi dau seama nici in ziua de azi cum o fi vocea mea auzita de altii, toti mi-au spus ca am o voce foarte placuta si la telefon si live, dar eu n-o cred asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici răspunsul:

http://www.youtube.com/watch?v=eWLWOSgYlG8

O să poţi să vezi singur cum te aud ceilalţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Doamne, aceeasi problema o am si eu de cand ma stiu!
Eu cand imi aud vocea mea, este frumoasa, placuta la auz, in schimb cand ma inregistrez nu mai este acelasi lucru, imi vine sa plang de ciuda, asa de urat mi se aude vocea pe inregistrare!
Cei din jurul meu, ma aud cum ma aud eu, ca daca m-ar auzi la inregistrare, s-ar prapadi de ras.
Imi pare rau si pentru tine, sper ca poate ii vom da de cap problemei intr-o zi!
Pa, pa!

| ღჩօოჩօղყƙღ explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult! M-ai facut un pic si sa rad cu faza "ca daca m-ar auzi la inregistrare, s-ar prapadi de ras" asa e si la mine! Oricum mersi te-am votat!

| Flaviucu a răspuns:

Aparatele pe care le folosesti tu pentru inregistrat cum ar fi: telefonul mobil, teamspeak, skype, aim etc. Cei din jurul tau te aud cum te auzi tu.

| Mozurov a răspuns:

Aparatul cu care inregistrezi nu are aceleasi canale de sunet cum le are vocea ta reala, aparatul are mai putine canale.Cand vorbesti cu o prietena la telefon de exemplu in cazul in care nu ai observat ea are alta voce.

| TheLaw a răspuns:

Am sa incerc sa-ti explic cat mai clar.
Atunci cand vorbesti, nu se aude doar vocea ta, ci se aud si parti ale corpului; stiu, este cam greu de inteles si poate surprinzator. Tu, cand vorbesti, auzi si acele parti ale gurii/corpului tau. Iar cand te inregistrezi (depinde cu ce), nu le mai auzi. Si acum, ca sa-ti raspund si la intrebare, 'cei din jurul tau' te aud, cam "intre", adica nici ca si in inregistrare, nici cum o auzi tu.

Sper te-am ajutat! happy Bafta!

| R3fleX98 a răspuns:

Vocea ta este asemanatoare ca cea pe care ai auzit-o la telefon. Daca ai un Microfon "HD" e fix asa.
Si eu mi-am pus intrebarea asta.

| DavidAlmasan a răspuns:

Buna! Te auzi altfel din cauza rezonantei din craniul tau. Vocea ta reala, pe care toti o pot auzi este cea pe care ai inregristrat-o, bine-nteles putin diferita datorita erorilor la inregristrare( sunete diverste, etc). Ca sa fac o mica comparatie, e ca si cum ai vorbi in camp, si ca si cum ai vorbi intr-o baie mica. Sper ca raspunsul te-a ajutat.