Buna,
Poti sa iti iei niste reviste de fashion, nu prea stiu ce sa iti recomand, nu sunt o fana a revistelor..."Marie Claire" imi place mie. Cat despre aplicatiile de telefon eu am asa:
1.Hungry Shark
2.Subway Surfers
3. Flappy Birds
4.Make it rain
5. Puppy Run.
Cu aceste aplicatii nu te vei plictisii.
Sper ca te-am ajutat!
O zi placuta si excursie frumoasa! :*
Laptop, cand mergi cu cortul? bv sa te duci tu la cort sa suprabvietuiesti cu laptopul
Buna,
Uite aici cateva lucruri care cred ca va sunt de folos:
-Cortul(ai spus sa veti innopta intr-un cort) si toate cele necesare pentru el
-Mancare(sendvisuri, chestii din astea pe care le poti pune in lada frigorifica si tin foarte bine)
-Lada frigorifica asa cum am specificat
-Un bax de sticle de apa, nu stii niciodata ce se intampla
-Niste haine
-Nu uitati sa faceti plinul la masina
-Bani
Tot la capitolul mancare poti sa iei niste cascaval, salam, un almette(chestii pe care le poti tine in lada frigorifica) si paine si poti face sendvisurile acolo, dar e bine sa ai si cateva facute pentru pe drum.
Altceva, nu stiu ce sa iti mai recomand.
Sper ca te-am ajutat!
O zi placuta si excursie frumoasa!(Funditaa?)
Stiam ca ne trebuie mancare de aceea am pus acesta intrebare! Dar eu as vrea sa stiu ce fel de mancare pot sa pun si as mai vrea sa stiu ce pot pune cu mine sa nu ma plictisesc pe drum! Da-mi idei te rog!
Ok, atunci iti voi da niste sugestii de mancare:
1.Sendivsuri deja facute de acasa
2. Poti cumpara paine, cascaval, almette, branza topita, niste masline, rosii si sa faceti sendivsuri atunci.
3. Poti face de exemplu niste snitele cu piure si sa le pui in lada frigorifica
Pe drum, daca nu ai rau de masina, poti sa stai pe telefon, pe tableta sau sa citesti ceva(o revista, carte). Daca ai rau de masina, nu stiu ce sa zic, uita-te pe geam si fa niste poze fumoase unde sunt peisaje.
Sper ca te-am ajutat!
Daca mai ai vreo nelamurire, intreaba-ma.
O zi placuta in continuare! (Funditaa?)
Inca ceva mai vreau sa imi spui si iti voi oferi Fundita! Ce reviste imi recomanzi sa nu ma plictisesc, si ce aplicatii pentru telefon toutchscreen imi sugerezi? Mersi mult! Daca ma vei ajuta cu asta tie iti voi oferi Fundita Julia_Julia_1984!
Buna,
Poti sa iti iei niste reviste de fashion, nu prea stiu ce sa iti recomand, nu sunt o fana a revistelor..."Marie Claire" imi place mie. Cat despre aplicatiile de telefon eu am asa:
1.Hungry Shark
2.Subway Surfers
3. Flappy Birds
4.Make it rain
5. Puppy Run.
Cu aceste aplicatii nu te vei plictisii.
Sper ca te-am ajutat!
O zi placuta si excursie frumoasa! :*