| Sclipirici a întrebat:

Voi cum ati reactiona in asemenea situatii?
Saptamana trecuta am avut de facut un referat important pentru nota.M-am chinuit tot weekend-ul sa reusesc.Ma rog,referatul era mai mult de prezentat opinii proprii si cateva lucruri de luat de pe net."Prietena" mea,desi vorbisem cu ea pe ziua si ii spusesem ca muncesc la referatul acela,mi-a spus seara ca ea habar nu avea ca referatul trebuia predat in prima zi.S-a oferit sa imi traga referatul la imprimanta insa a doua zi am avut surpriza neplacuta de a vedea aceleasi informatii de pe net,aceleasi opinii la ea pe referat.Mi-a cazut cerul in cap,deoarece era doar copy -paste,nici macar oridinea subiectelor nu era schimbata, cateva mici diferente.Nota a fost luata pe spatele meu, pe munca mea.Normal ca m-am suparat foarte tare, nu a fost prima oara cand a scris ceva dupa mine.Numai ca...a devenit indiferenta,practic banii reprezinta pentru ea un lucru foarte important,isi cumpara haine f des, a inceput sa se comporte ca o fata de bani gata gen : arunca telefonul ca si cum ar fi orice panarama...O minte pe mama ei in privinta mea si ma simt prost.Se crede superioara fata de multi desi nu e asa.Pe o parte m-am saturat,inca nu i-am zis nimic dar nu mai am mult si o sa "explodez",insa ma gandesc ca suntem prietene de atata timp,suntem amandoua in clasa si provenim amandoua din aceeasi zona si mergem amandoua la scoala mereu(locuim destul de departe de scoala, deci venim cu autobuzul sau cu tatal ei ).Ce ma sfatuiti?

2 răspunsuri:
| eucumine010 a răspuns:

Da-i link cu acest post daca nu ai curaj sa ii spui toate chestiile astea in fata.

| ღღsmileForeverღღ a răspuns:

Termina cu ea! am trecut si eu prin astfel de situatii si mi-am dat seama ca nu aveam cu cine sa ma inteleg. apoi ne-am certat rau si nu ne-am mai vorbit..doar ocazional cu ''buna'' si ''pa''...dar e doar parerea mea..asteapta si alte opinii. :*