| BruneTTe a întrebat:

Voi cum va sarbatoriti Revelionul?

Eu anul asta am cam ramas pe dinafara,am tot refuzat ofertele din diferite motive (a fost un an cam urat pentru mine) si acum chiar imi pare rau ca am ramas singura. Toti au planuri deja la restaurante,localuri unde sunt facute rezervari si nu mai am ce face. Prietenele mele nu sunt din oras (suntem la facultate). + ca am incheiat nu demult si o relatie de cativa ani si nici macar iubit nu mai am (zic asta pentru ca multi spun ca fac revelionul acasa dar au totusi pe cineva aproape). Eu chiar sunt singura singura.

Intrebarea e pentru cei care sunt in situatia mea sau ati fost in alti ani,vreau sa va intreb, cum ati reusit sa faceti sa fie totusi o noapte placuta? Adica sa nu va simtiti parasiti (sa zic asa) si singuri? Sper sa nimeresc pe cineva care intelege ce zic aici (adica sa fi trecut prin asta). Si da,stiu ca e doar o noapte ca oricare alta la urma urmei, dar e destul de urat sa vezi cum toti sunt inconjurati de iubiti,prieteni, si tu esti acolo, singur. Multumesc.

La multi ani de pe acum! Un an fericit si cu tot ce va doriti! Siiii distractie placuta maine seara!

3 răspunsuri:
| AnarchyUK a răspuns:

Dacă într-adevăr nu cunoști pe absolut nimeni cu care ți-ai putea petrece noaptea, încearcă să te duci prin oraș, să întâlnești oameni noi sau pur și simplu să te distrezi. Sunt diferite locații, depinzând de oraș, concerte, etc. la care te-ai putea duce.
Dacă asta nu merge, urmărește un film sau fă orice îți creează plăcere. Nu va fi ultimul revelion, poți crea amintiri frumoase pentru noaptea aceasta anii care vine!
O zi bună în continuare happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dormi,uita te la un film, serial. e doar o noapte obisnuita in care se face mare zarva pentru nimic. si eu mi as dori sa dorm dar am niste obligatii si sunt "carat" in club... sad

| PrettyLiar94 a răspuns:

Ia somnifere si dormi! :-D

Întrebări similare