Prajiturica...pai sigur ca nu e gratuita, ea intra in calculul tau. Am vandut si eu cu "bonusuri". Ai locatia, ai nevoie macar de o masuta, de gheata sa tii limonada rece, la +35 de grade mediu ambiant, prajiturele, pahare, LIMONADA pe care nu e neaparat sa o faci pe loc, poate lumea se grabeste, tine 3 lamai pe masa ca sa arati ca limonada ta e naturala, poti face limonada in timp ce astepti urmatorul client, iar zaharul...va trebui sa o faci pe gustul tuturor, nu prea dulce, pentru ca scopul e sa racoreasca, nu sa faca sete. Si nu uita de paie! E mai fain cand bei limonada cu paiul.
Se poate, dar ai mult de umblat sa obtii aprobarile necesare de intrare-n legalitate.
Sa fim seriosi.e minora. Ii trebuie autorizatie PFA, pentru asta ii trebuie calificare, sau un SRL, pentru ala aprobari de la ANSVSA si autorizatii de functionare, casa de marcat, autorizatie de la primarie sau cine detine spatiul public (regii autonome, drumuri si poduri, administratia spatii verzi, etc)... Nu-i face nimeni nimic si daca vine vreun politist comunitar, ii zambeste frumos si ii spune ca banii ii strange pentru un copil bolnav si nu stia ca are nevoie de autorizatii, si scapa cu un avertisment daca isi strange lucrurile si pleaca(in alta parte ).
Traim in Romania, no problem!
Nu cred ca ai voie in Romania sa vinzi asa pe strada, iti poti lua amenda de la politia locala.Ai nevoie de niste autorizatii. Intreaba la autoritati inainte de a te apuca, oricum succes.
Sa vad eu politistul care da amenda unui copilas care vinde limonada pentru bani de buzunar, la un pret rezonabil
Asta mă gândeam şi eu, cine ar da amendă unui copil pentru o mică "joacă" de'a lui?
Eu iti sugerez sa faci limonada in fata cumparatorului.
Si este o idee buna de a atrage o persoana cu aceasta promotie.
Succes!:d