| babbyblue1712 a întrebat:

Hei TPU :-x. Am nevoie de ajutorrr neaparat puppy dog eyes. Am scris o fraza dintr-o poveste si nu stiu cum sa mai continuii :-|...

Am iesit afara din camera plina cu fiinte enervante si discutii de doi bani, nu-mi doream decat sa ajung in camera mea cat mai repede ca sa pot adormii si sa-l visez, am intrat in camera am trantit usa si l-am vazut probabil era doar in gandul meu sau poate... nu. EL s-a apropiat de mine intr-un mod misterios, ascuns, si cald. [ continuati voi ]... vreau raspunsuri serioase. Dau FUNDITA SI VOT love struck pentru cel mai frumos raspuns, cu expresii delicate si cel mai mulgg puppy dog eyes multumesc!

Răspuns Câştigător
| Dee0tzaA a răspuns:

Am ramas nemiscata in pragul usii.Imi era frica sa clipesc, ca nu cumva imaginea lui sa dispara, sa raman din nou in singuratate si in lacrimi. El continua sa se apropie de mine, sa se uite la mine in felul in care numai el stie cu ochii lui calzi, tandri si sinceri. Cand a ajuns langa mine a intins mana si m-a mangaiat pe obraz, nu imi venea sa cred cat de dor mi-a fost de aingerea lui, cat de reala parea., fara sa imi dau seama am inchis ochii.stiam ca atunci cand ii voi deschide camera va fi la fel de goala,dar nu afost asa.,el era tot acolo, privinduma. m-a luat in brate si ma strans cum nu a mai facut-o niciodata, i-am raspuns imbratisarii cu aceeasi intensitate si apoi mi-am dat seama-plangea. fara sa stiu de ce si eu m-am apucat de plans o data cu el, poate de fericire ca in sfarsit in revad sau de poate tristete, din cauza tristetii lui, nu stiam sigur.dar un lucru stiam: Il iubeam cu toata fiinta mea si cu toata forta.

3 răspunsuri:
| AmeMiss a răspuns:

I-am simtit atingerea fierbinte pe obraz, acea atingere care de fiecare data ma dadea peste cap.Am inchis ochii si am intins mana spre el,l-am simtit; cald, puternic, ii auzeam respiratia alerta in timp ce mana mea ii cobora pe piept.Nu puteam deschide ochii, imi era frica sa nu se spulbere vraja.S-a apropiat si m-a imbratisat strans.Ca de fiecare data.I-am simtit inima langa a mea, m-am apropiat si mi-am lipit buzele de ale lui; ne-am sarutat lung, pasional.Atunci am deschis ochii; el zambea! mi-a spus ´´mi-a fost dor de tine scumpo!´´. Inca nu puteam sa zic nimic,doar il priveam fara sa ma satur,nu-l vazusem de atata timp si credeam ca nu o sa-l mai vad; m-am apropiat iar si l-am sarutat,l-am luat de mana,el m-a luat in brate si m-a asezat pe pat,ii simteam atingerea fierbinte,ii simteam buzele peste tot,doamne cat speram sa fie din nou al meu si acum era,era doar al meu; ma simteam cea mai iubita dintre femei si nu mai conta nimic,nici problemele de acasa,nici cele de la scoala, nici invidiile, nimic; existam doar noi doi si speram ca de acum sa fie asa.Am adormit in bratele lui fericita, protejata, iubita...Mama imi bate la usa;´´Hey,trezirea!´´M-am trezit speriata,era dimineata si EL nu era nicaieri, sa fii fost doar un vis? il simteam real chiar si acum, dupa ce ma trezisem dar nu gaseam nici o dovada prin camera ca el a fost acolo; imi venea sa plang.M-am imbracat incet si am coborat sa-mi iau tigari cu privirea in pamant.Dar am deschis usa si...era el, cu o floare in mana! ´´Buna dimineata, scumpo! Ce zici de-o cafea?´´

| Creatsaaaaaaa a răspuns:

Heistraight face.Trisezi.

| Creatsaaaaaaa a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......-fiinte_1/ :| Nu mi s-ar parea deloc corect.