Si eu am fost inselata. Sii care e problema? Daca vrei sa iti arati durerea, fa-o, dar nu in modul asta. Plangi, suna o prietena, vorbeste cu mama ta. El te-a inselat. te-a pacalit si pe tine si pe ea, deci? Tu chiar ti-ai arata durerea unui om care nu a tinut la tine in momentun in care te insela? Si daca faci chestia asa doar ca sa vada prietenii prin ce treci tu faci o mare prostie.Prietenii te sapa. Chiar i-ar interesa ce ti-s-a intamplat. Poate da, dar doar ca sa te raneasca si sa te barfeasca.NU MAI FII ASA CREDIBILA.Lasa prostia asta nu te ajuta in niciun fel.
Si eu am fost inselata. Sii care e problema? Daca vrei sa iti arati durerea, fa-o, dar nu in modul asta. Plangi, suna o prietena, vorbeste cu mama ta. El te-a inselat. te-a pacalit si pe tine si pe ea, deci? Tu chiar ti-ai arata durerea unui om care nu a tinut la tine in momentun in care te insela? Si daca faci chestia asa doar ca sa vada prietenii prin ce treci tu faci o mare prostie.Prietenii te sapa. Chiar i-ar interesa ce ti-s-a intamplat. Poate da, dar doar ca sa te raneasca si sa te barfeasca.NU MAI FII ASA CREDULA.Lasa prostia asta nu te ajuta in niciun fel.
Avand in vedere ca vrei sa iti faci publica fosta relatie nu demonstrezi decat ca ai 10 ani, si vrei sa te lauzi ca ai avut o relatie. Si dc ai vrea sa iti pui la status asemenea porcarii? La 10-12 ani cat cred ca ai tu cum ai putea sa fi inselata? L-ai prins tinandu-se de mana cu alta? Penibila intrebare fetito... Mai iesi afara din casa si nu mai pune intrebari idioate de oameni fustrati care isi traiesc viata cu pc-ul. Daca ai fi avut o problema ai fi discutat-o cu o prietena nu cu oamaeni necunoscuti, cerand "statusuri". PUNCT!
In primul rand n era pentru mine era pentru prietena mea cea mai buna, iar in al doilea rand n pot sa ma laud ca am avut o relatie pentru ca recunosc ca nu am avut si nici nu-mi doresc! nu am nevoie de suferinta! si apropo nu ai raspuns ce tiam cerut puteai sati tii comentariile pentru tine sau pentru cei ce sunt interesati de ele PUNCT
Buna
Uite cateva statusuri:
„Trebuie să-l uiți că nu e singurul„, dar ca proasta ții la el, de parcă ar fi unicul.
Şi nu putea să pună punct orice s-ar fi întâmplat... Ţinea prea mult la el, îl iubea cu adevărat.
Eu rămân acelaşi om, las trecutul în spate și-mi tot repet în gând "Aşa sunt toți, frate!".
Ai spus că ţii la mine şi te-am crezut pe cuvânt, dar a trecut prea mult şi m-ai rănit adânc.
Şi chiar îţi mulţumesc. Că m-ai făcut să văd că nu eşti ce-mi doresc :*
Parcă totul îmi amintește de „ atunci „, nu înțeleg cum ai putut, sentimentele din sufletul tău să le arunci.
N-are rost să plângi, niciun regret n-ar mai conta, o să-şi dea seama el, ce a pierdut cândva!
Mă vrei înapoi? Eu nu, îţi spun doar atât. Nu miza pe faptul că odată m-ai făcut să plâng. Am mai crescut :*!
Cam atat sper ca ti-am fost de ajutor :X
Inselata, inselata am fost iarasi, Doamne, inselata!
Sper ca te-am ajutat!
andreea1996 întreabă: