| Loveyourself a întrebat:

Hei vreau si eu niste statusuri de suparare (fara link-uri va rog) ca dupa o despartire (...inselatasadcrying )

7 răspunsuri:
| anutza08 a răspuns:

Si eu am fost inselata. Sii care e problema? Daca vrei sa iti arati durerea, fa-o, dar nu in modul asta. Plangi, suna o prietena, vorbeste cu mama ta. El te-a inselat. te-a pacalit si pe tine si pe ea, deci? Tu chiar ti-ai arata durerea unui om care nu a tinut la tine in momentun in care te insela? Si daca faci chestia asa doar ca sa vada prietenii prin ce treci tu faci o mare prostie.Prietenii te sapa. Chiar i-ar interesa ce ti-s-a intamplat. Poate da, dar doar ca sa te raneasca si sa te barfeasca.NU MAI FII ASA CREDIBILA.Lasa prostia asta nu te ajuta in niciun fel.

| anutza08 a răspuns:

Si eu am fost inselata. Sii care e problema? Daca vrei sa iti arati durerea, fa-o, dar nu in modul asta. Plangi, suna o prietena, vorbeste cu mama ta. El te-a inselat. te-a pacalit si pe tine si pe ea, deci? Tu chiar ti-ai arata durerea unui om care nu a tinut la tine in momentun in care te insela? Si daca faci chestia asa doar ca sa vada prietenii prin ce treci tu faci o mare prostie.Prietenii te sapa. Chiar i-ar interesa ce ti-s-a intamplat. Poate da, dar doar ca sa te raneasca si sa te barfeasca.NU MAI FII ASA CREDULA.Lasa prostia asta nu te ajuta in niciun fel.

| BodyFleci a răspuns:

Avand in vedere ca vrei sa iti faci publica fosta relatie nu demonstrezi decat ca ai 10 ani, si vrei sa te lauzi ca ai avut o relatie. Si dc ai vrea sa iti pui la status asemenea porcarii? La 10-12 ani cat cred ca ai tu cum ai putea sa fi inselata? laughing L-ai prins tinandu-se de mana cu alta? laughing Penibila intrebare fetito... Mai iesi afara din casa si nu mai pune intrebari idioate de oameni fustrati care isi traiesc viata cu pc-ul. Daca ai fi avut o problema ai fi discutat-o cu o prietena nu cu oamaeni necunoscuti, cerand "statusuri". PUNCT!

| Loveyourself explică (pentru BodyFleci):

In primul rand n era pentru mine era pentru prietena mea cea mai buna, iar in al doilea rand n pot sa ma laud ca am avut o relatie pentru ca recunosc ca nu am avut si nici nu-mi doresc! nu am nevoie de suferinta! si apropo nu ai raspuns ce tiam cerut puteai sati tii comentariile pentru tine sau pentru cei ce sunt interesati de ele PUNCTlaughing

| zozoMik a răspuns:

Buna sad
Uite cateva statusuri:
„Trebuie să-l uiți că nu e singurul„, dar ca proasta ții la el, de parcă ar fi unicul.
Şi nu putea să pună punct orice s-ar fi întâmplat... Ţinea prea mult la el, îl iubea cu adevărat.
Eu rămân acelaşi om, las trecutul în spate și-mi tot repet în gând "Aşa sunt toți, frate!".
Ai spus că ţii la mine şi te-am crezut pe cuvânt, dar a trecut prea mult şi m-ai rănit adânc.
Şi chiar îţi mulţumesc. Că m-ai făcut să văd că nu eşti ce-mi doresc :*
Parcă totul îmi amintește de „ atunci „, nu înțeleg cum ai putut, sentimentele din sufletul tău să le arunci.
N-are rost să plângi, niciun regret n-ar mai conta, o să-şi dea seama el, ce a pierdut cândva!
Mă vrei înapoi? Eu nu, îţi spun doar atât. Nu miza pe faptul că odată m-ai făcut să plâng. Am mai crescut :*!
Cam atat love struck sper ca ti-am fost de ajutor :X sad

| TearsOfBlood a răspuns:

Inselata, inselata am fost iarasi, Doamne, inselata!
Sper ca te-am ajutatrolling on the floor!

| pytykot14 a răspuns:

Ea id meu o_brunetha_talentatha sau pytikot_the_iubesthe