anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii, am citit undeva că Harry Styles. de la One Direction nu o place pe Selena Gomez, este adevărat? el le-ar fi zis colegilor de trupă că nu o suportă și că îi apare în vise și îl omoară laughing, este adevărat că nu o place? vă rog spuneți-mi fără minciuni. Eu am văzut că la evenimente Selena se pozează cu trupa :l. Dacă aveți articole dați-mi link.

7 răspunsuri:
| CuteCurly a răspuns:

Selena a spus ca din One Direction il place doar pe Zayn, apoi Harry a zis ca din Jelena ii place doar de Justin.

| SWAGGER a răspuns:

Eu nu am citit ca nu o suporta pe selena...ba din contra, am inteles ca s.ar fi suparat pe Bieber deoarece lui harry ii placea de mama lui(Patty) iar justin nu l.ar fi lasat sa se intalneasca cu ea.asa ca harry a spus trupei ca nu o suporta pe selena deoarece stia ca niall sau care e numele lui e fan(belieber). acum fiecare cu povestea lui laughing))

| gabriela123456789123456789 a răspuns:

Pai eu am vazut ca se inteleg adica el vorbeste cu selena nu cred ca o uraste

| ImSorryThatImNotPerfect a răspuns:

Nu a mentionat ceva de genu' ca-i apare in vise. laughing Selena a zis ca il place doar pe Zayn din One Direction, iar Harry a spus ca il place doar pe Justin din Jelena. rolling on the floor Of baietelul asta...O ador pe Selly, dar comentariul lui Harold merita niste aplauze! big grin

| Andra12nov a răspuns (pentru ImSorryThatImNotPerfect):

Hahalaughing))
Asta a fost dragut. Il simpatizez pe 'Harold' pentru ca are simtul umoruluilaughing)
Intr-un interviu in care spuneau ca Niall e cel mai dragut din trupa, deai nubsi cel mai mic, i-a zis celei care le-a luat interviul (revista YOU) ca, daca vrea, il poate lua acasalaughing)))))(ceea ce, bineinteles a starnit hohote de ras)

| rasina2000 a răspuns:

Ati stiut ca Harry Styles din One Direction este gay uitati-va la poza asta:http://www.google.md/......tp?/imgres //////////////////////////////////////si la asta uitati-va http://www.google.md/......tp?/imgres

| oDirectioner a răspuns (pentru rasina2000):

Spanzura-te happy Toti sunt hetero