| Cărămidă96171 a întrebat:

Heii! Am o pagină pe facebook / şi aş vrea să-i fac un cover ca acesta http://www.facebook.com/....../photo.php ştiu pe ce program, dar ce nu ştiu e cum să fac inimioara aceea cu F ¤Facebook¤ să fie de altă culoare şi fetele acelea sa aiba fondul colorat ca culoarea fondului.Mulţumesc! Fundiţăă!

Răspuns Câştigător
| MalleusMaleficarum a răspuns:

Găseşti inimi cu sigla Facebook pe google images, dacă scrii "facebook heart".
Dar nu am înţeles partea cu "fetele acelea sa aiba fondul colorat ca culoarea fondului" la ce te referi?

13 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Poti gasi aici:

http://www.google.com/......tp?/search

| Cărămidă96171 explică:

Mersii,sper să nu te superi, dar mai aştept un răspuns

| Cărămidă96171 explică (pentru MalleusMaleficarum):

Deci eu le pun pe cover cu photoscape, dar ele au alt fond pe langa, e greu de explicat, dar vreau sa iasa ca la imaginea de mai sus straight face

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru Cărămidă96171):

Vrei să fie o coperă exact ca aia? Aş putea să încerc să-ţi fac eu una dacă vrei...

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru Cărămidă96171):

Păi spune-mi cam cum o vrei. laughing
Ce să fie pe ea, scrisul, ce să scriu, culorile pe care să le folosesc...

Deci sa scrie "Extra Toxic Official page" si "Bine ai [re]venit! Adminibig griniii, Liv, Jenee, Tany Cautam admin!" cam atat...

DAA,mersiii

| Liuuu a răspuns (pentru Cărămidă96171):

Scuze, dar pe ce program ai facut coverul? puppy dog eyes

| Cărămidă96171 explică (pentru Liuuu):

Pe photoscape, se poate si pe pizap. Daca nu te descurci poti lasa un mesaj pe pagina mea si iti fac eu, daca dai like desigur happy.

| Alecsyyya a răspuns:

Daca mai ai nevoie de o poza de coperta, pot sa iti fac si eu, imi place mult sa lucrez in Photoscape.:*

| Deeyutza_Deny_1987 a răspuns:

Buna,si eu am tot o pagina cu comenzii dar nu stiu cu ce program sa fac poza ca acea? Caramida96171, imi poti spune cu ce program faci poze chiar daca nu stii sa schimbi culoarea la inima.