| xCriis a întrebat:

Am vazut la unele persoane pe facebook, statusuri gen "Traim intr-o lume in care pe net suntem cei mai buni prieteni si pe strada nici nu salutam. ".

Stiti cateva site-uri unde pot gasi asa ceva? big grin

13 răspunsuri:
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

"Trăim într-o lume în care așteptăm să ni se ofere pe tavă toate fleacurile online, fiindcă noi suntem prea idioți să ne formăm propriile idei".

| BenWilde a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Tu nu te uiti la numele si poza ei? Ce-i cu pretentiile astea de la saraca inculta? Ocupatia ei este sa posteze pe facebook poze stupide, apoi sa-si masoare importanta in numarul de like-uri, nu sa compuna statusuri si alte chestii ce impun gandire si creativitate. Of! ce pretentiosi pot fi unii.

| Okkultist a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Ce lucru adevarat ai spus! happy

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru BenWilde):

Vai,vai...și văd că deja asta de deasupra ta mi-a copiat așa-zisul citat, o fi crezut că și eu l-am luat de pe internet.The f*ck, people...

| xCriis explică (pentru BenWilde):

Draga Fl4w, daca nu ai un raspuns pentru intrebarea mea, te poftesc sa nu-ti mai pierzi timpul pe aici. Nu sunt inculta (bolnavule). Poza mea si numele par mai mult genul meu. happy Daca tu esti manelist si ai poze cu gulerul ridicat si ochelari de soare, iar numele este Fermecatorul, este strict problema ta. Eu am cerut ajutorul unor persoane care sunt capabile sa imi raspunda si care vor sa ma ajute. Nu imi raspunde mie doar ca sa ajungi "castigatorul zilei " happy Bafta

| BenWilde a răspuns (pentru xCriis):

Eu i-am raspuns lui Cioran, nu tie. Si pentru mine, poza si numele care "par mai mult genul tau", arata ca esti o ploada inculta. Nu sunt absolut deloc manelist, ba chiar sunt repulsionat de acestia, si chiar si de felul tau de persoane incapabile sa gandeasca.

Imi place rap-ul, ai vreo problemaaa?! Eminem, 50 cent, etc ti se par plozi inculti? Doamne fereste-ne de oameni d-astia happy, care ne fac tara din ce in ce mai mult de ras.

Nu spun ca sunt inculti, dar daca tie ti se par inteligenti... Si cum anume fac tara de ras? neascultand rap? Tu oare nu te faci de ras cerand statusuri de facebook? Esti patetica.

Eu am cerut statusuri care arata realitatea nu "sunt o mica rasfatata... " laughing. Nu ti se pare adevarat ca pe net suntem frati si in realitate nici nu ne stim? happy Asta am cerut eu.

Ai cerut niste lucruri stupide, din care am constatat — alaturi de numele si poza ta — ca esti o persoana nu foarte inteligenta. Sunt curios totusi din ce motiv m-ai facut bolnav. Si tu de ce crezi ca sunt asa de inversunat impotriva pitipoancelor si cocalarilor de pe facebook? Pentru ca sunt prea inculti sa aprecieze lucrurile adevarate. Isi hranesc aroganta cu like-uri si pretind ca sunt ceea ce probabil nu vor fi niciodata. De aceea in realitate nici nu se stiu, pentru ca habar n-au printre ce oameni ar trebui sa fie. P.S. In realitate ai nevoie doar de 3 prieteni foarte buni, si poti face orice alaturi de ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevărul e că-i foarte dificil să-ţi vină cumva vreo idee să scrii aşa ceva, e necesar un site special...

| DoarEu291 a răspuns:

Site-uri nu cred...dar am mai gasit eu cateva.
Traim intr-o lume mult prea dura care nu gandeste atunci cand fura un vis inocent dintr-o inima pura
Trăim într-o lume care nu cunoaşte mila, care nu ştie să ierte şi pe care avem ipocrizia să o numim creştină.
♫ Trăim într-o lume în care cel mai mult contează lucrurile materiale.
Trăim într-o lume în care așteptăm să ni se ofere pe tavă toate fleacurile online, fiindcă noi suntem prea idioți să ne formăm propriile idei. big grin Mult succes la "cercetat". laughing rolling on the floor