| girlspower a întrebat:

Heii... Ce joc credeti ca ar fi potrivit pentru inceputul gaming-ului?
Funda cel mai bun joc!
Jocuri populare, si nu ziceti Mario 2, chestii d-astea.

Răspuns Câştigător
| Cristian_Titel_2001 a răspuns:

Salutare! Am jucat foarte multe jocuri si ti-le pot recomanda pe cele mai bune, daca ai un pc bunicel. poti incerca: Metro Last light, Far cry 3, battlefield: bad company 2, Call of Duty Modern Warfare, Sniper elite 3, Mafia 2... Daca ai un PC mai vechi, incearca : Battlefield 1942, Medal of Honor, Return to castle Wolfenstein, Gta San Andreas, Mafia, Half Life, Far Cry 2. toate jocurile sunt foarte bune, o sa-ti placa, o sa inveti multe in gamming dupa ce le vei juca si n-o sa le uiti niciodata! Bafta si mult noroc!

7 răspunsuri:
| Mainbug a răspuns:

Inceputul gaming-ului la ce? Vrei sa te faci streamer? vlogger? Cred ca LoL ar avea succes, apoi fifa, shootere-le. Eu as merge pe ce m-ar pasiona cel mi mult. In cazul meu, World of Warcraft. Dar nu imi mai plac noile expansiuni. Poate pe tine te pasioneaza alt gen. Incepe cu ceva potrivit tie.

| Teica_David_1994 a răspuns:

Mda... pai ce sa zic. Eu joc foarte mult TeeWorlds.este un joc foarte dragut. Dar daca vrei ceva frumos apuca-te de Word Of Tanks, de CS GO, de Minecraft, de Wakfu, de Metin 2 Hammer, Dope, de RedEclipse, de mai multe... Sper ca ti-am fost de ajutor

| Sonic2070 a răspuns:

In general FPS-uri.

| Florin1303 a răspuns:

Pai depinde si ce iti place.Eu totusi daca as face gaming as incepe cu ceva gen minecraft sau cs go daca poti sau eu am o pasiune pentru un joc din browser agar.io poate ti-ar placea.Dar totusi fa ce iti place cel mai mult.

| BobbyAndrei a răspuns:

Pentru inceput poti incepe cu prince of persia the sand of time! Asa am inceput eu de la varsta de 5 ani!

| Emilian24 a răspuns:

Un joc fain ar fi gta v online sau assasin's cred

Răspuns utilizator avertizat