Aşaa. Pentru că prietenele mele [cele mai bune ] reuşesc să facă peste 80 de like-uri iar eu numai 30. Şi mai şi spun de faţă cu mine. "Nu am decât 80 de like-uri. "
Bună din nou.
Și doar pentru asta este concurență?
Credeam că sunt premii, banii, etc!
Pa, pa.
Pai da Share la poza de profil, in asa fel o sa o observe mai multi oameni si poate vor da like.Sau intra pe site-uri gen www.omegle.com si roaga-i pe acei oameni sa dea Like.
Pai fa si tu o poza mai sexy, si asa probabil faci mai multe like-uri. Sau invita-ti toti prietenii sa dea like la poza, sigur unii din ei iti vor respecta dorinta...
Pai fa-ti un grup de prieteni prin chat si da-le like-uri la poze si vei primi si tu inpoi
1.faci intelegeri cu pagini mai populare
2.peste tot unde te lasa sa lasi linkuri
Si stiu eu unde te lasa www.sunphoto.ro
Ai sus un buton cauta..de exemplu pagina ta e despre un film, ei scrii acolo si ai pagini, sigur acolo gasesti fani al filmului si lasi comentariu cu linkul'.Eu am facut 600 likeuri in 2 saptamani;) Succes si FUNDA?
Eu am facut peste o mie de like-uri cu: http://goo.gl/12UsmB
Este romaneasca si numai conturi adevarate imi dau like... pana acum cel putin :)
Pai, daca esti fata, du-te la un bazin inchis sau la mare si fa niste poze, si hop...i luat like-uri
Fii mai sexy, da si tu like-uri la multa lume, altii au noroc pur si simplu.
Heii. Cum pot face mai multe like-uri la poza de profil de pe facebook? laughing