Nici una nici alta. Prea mare raspunderea pentru un om. Noi abia reusim, daca reusim, sa avem grija de noi. Daramite de altii...
Eu i-aș răspunde așa:
Nu pot să fiu Dumnezeu. Întrebarea e greșită. Deci aleg să fiu rege dintre cele 2 opțiuni. OK, dacă s-ar putea aș alege să fiu Dumnezeu, dar mai bine rămân la rege...
Cred că așa aș răspunde... Am mai auzit o astfel de întrebare cândva, dar nu era așa...
Buna seara! De ce sa fiu Dumnezeu cand pot fi rege? Crezi ca esti capabil sa ai grija de o lume intreaga, fiind Dumnezeu? Sa suferi precum a suferit el? Mai bine rege, un simplu muritor, pana la urma tot alaturi de Dumnezeu voi ajunge. De ce sa vreau tot ca "cel de jos", cand pot sa ma multumesc acum cu putin ca dupa sa primesc mai mult? Cred ca asta as zice, as intoarce spatele persoanei care m-a intrebat asta si as zambii fericita! O seara buna!
Aici aș putea veni cu o modificare la ce ai spus. Dacă ai fi Dumnezeu nu ai mai fi un simplu om. Într-adevăr, un om nu ar putea avea grijă de tot universul, dar Dumnezeu poate. Dacă ai fi Dumnezeu nu ai avea probleme cu nimic.
Sa se mai duca la scoala sa invete sa scrie, se scrie "de ce sa fii" si "poti sa fii"