Poate acel baiat a vrut sa se razbune pe el ori pe tine, sa va faca rau, poate ecl baiat a inceput sa te placa pe tine si vrea sa te desparte de prietenul tau.Nu-l intreba pe prietenul tau,nu vorbi despre aceasta tema caci o sa vada ca esti geloasa,singura o sa observi din comportamentul lui, dar nu cred ca o place pe alta fata, mai ales ca ai aflat asta nu cu ochii tai dar cu gura trecatorilor.
Nu poti fi sigura de ce spun altii. Poate acel baiat te place si vrea sa va faca sa va despartiti. Eu una iti spun sa nu vorbesti cu el, ii vei da impresia ca pentru tine conteaza ce zice restul lumii si ca nu ai incredere in el. Dar ai putea sta cu ochii in patru, cine stie ce se mai aude in viitor...nu are rost sa te certi cu el pentru toate maruntisurile. Iar daca o place nu e sfarsitul lumii. Oricum banuiesc ca esti constienta ca nu va ramane toata viata cu tine, nu?! Sau tu cu el
Mai exista si persoane care incearca sa va intarate pe cine stie ce motiv. Poate baiatul cate ti-a zis acest lucru pentru ca te place si ar vrea sa te desparti de iubitul tau ca sa fie cu el cu tine sau invidios, gelos, sau pur si simplu rau si vrea sa faca misto. Sau poate vrea sa iti deschida ochi sa vezi ca iubitul tau se uita si dupa alte fete. Eu zis sa un il intrebi nimic pe iubitul tau dar sa incerci sa observi daca e ceva intre el si acea fata.