Rotile de role sunt din POLIURETAN, denumite popular silicon daca sunt transparente sau cauciuc daca sunt colorate. Rotile proaste sunt din PVC si nu se gasesc decat pe produse foarte ieftine. Ca sa iti schimbi rotile trebuie sa stii ce diametru aveu rotile tale vechi si sa comanzi un set. Pot incapea roti de 72mm / 76mm / 80mm etc. In general scrie pe sina. Gasesti seturi de roti bune la Skates.ro : www.skates.ro/role/accesorii-role/roti-role
Ai putea sa imi dai o poza? ca si ale mele la inceput au fost transparente
M-am linistit is de silicon, merci
Cu placere! Te pup.O zi buna! :*
Nu prea sunt role care sa aiba rotile de cauciuc, insa sunt de plastic si acelea au o calitate mai proasta. Cele de silicon sunt oarecum transparente si nu fac zgomot, spre deosebire de cele de plastic (mult mai ieftine) care fac zgomot si patineaza, adica nu se invart prea bine rotilele.
Role sunt foarte multe modele dar pretul unelor noi variaza de la 250 lei la 500.
Eu mi-am luat role cu 130 Lei din Metro la Deva, si sunt foarte bune, roti cu silicon, ajustabile, confortabile.
Eh, si eu o sa-mi i-au la anul altele noi, vara asta le-am folosit pe cele ''vechi''.
Si stii sa mergi pe ele >?
Yurisa întreabă: