Cum se joaca? Se alege la inceput un copil care sa ii descurce pe restul insa intai este trimis deoparte si pus sa stea cu spatele pentru a nu vedea ce fac "incurcatorii de mate". Ei se aseaza in cerc, in picioare, tinandu-se de maini, apoi incep sa se incurce: picior peste mana, mana pe umar, mana pe sub celelalte maini etc. Daca se prabusesc, o iau de la capat. Dupa ce termina, il cheama pe cel ales sa ii descurce, fara ca acestia sa isi dea drumul la maini. Hehe ! Do it!
Heey
Poi e un joc simplu si foarte distractiv care se joaca in cel putin 3 persoane care se "incurca"si persoana care trebuie sa le descurce, deci 4
Asa deci se alege o persoana care trebuie sa descurce matele incurcate.Restul persoanelor trebuie sa se tina de maini,sa si le incalceasca, pot folosi si picioarele si tot, dar trebuie sa va tineti bine de maini si sa nu dati drumul la ele ca altfel se rupe matulPersoana respectiva nu trebuie sa vada cum v-ati incurcatDupa ce ati terminat persoana respectiva se poate uita si trebuie sa va descurce fara sa rupa matul, adica in asa fel incat mainile voastre sa nu se desparta iar daca nu reuseste ati castigat si se pune tot el, dar daca el a castigat se pune urmatorul.E un joc distractiv
E complicat sa-ti zic exact cum sa-ti pui mainile si picioarele, dar oricum cu cat sunt mai multi cu atat se descurca mai greu. Sper ca ai inteles ceva din ce-am scris eu
P.S:N-am raspuns pentru funda in cazul in care asta se insinueaza.
Ciao