| Geaniiina a întrebat:

Heii, ok, ştiu că e o întrebare cam banală, dar a mâncat cineva micul dejun la KFC? Costă 5 lei cu sandviş şi cafea, sau doar sandvişul e 5 lei, iar cafeaua 2 lei? Nu prea înţeleg, iar mâine merg acolo şi nu ştiu câţi bani să-mi duc, aş duce cât trebuie exact pentru că altfel, la cum mă ştiu, îi stric

Răspuns Câştigător
| alin6ase6ase a răspuns:

Https://www.kfc.ro/m/meniu/mic-dejun aici e raspunsul tau

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E asa greu sa ai mai multi bani la tine si sa cheltui doar ce ai nevoie?

| Geaniiina explică (pentru suntserios):

Da, gen dacă am mulţi bani la mine nu-s ok cu ei că îi dau pe tot felul de prostii. şi sunt gen " mai iau doar asta " ( ceva mic si ieftin ) şi apoi tot iau şi realizez pe final că rămân fără bani

| suntserios a răspuns (pentru Geaniiina):

Gen vorbim de gen cativa lei in plus gen. Nu e ca si cum ti ar ramane, gen, zeci sau gen sute de lei gen. Gren maxim sa cheltui gen pe un covrig restul

| anonim_4396 a răspuns (pentru Geaniiina):

Fix asa faceam si eu cand eram mica, si daca mai ramaneam cu 20 de bani nu ma simteam bine si ii aruncam ca sa nu ma intorc cu bani acasa laughing. Acum ma gandesc daca chiar merita sa cumpar un lucru, chiar daca e cativa lei, sau mai bine pun banii in pusculita si se strang mai multi. Incearca sa te abti de la lucrurile care nu-s absolut necesare si sa investesti intr-un produs de care chiar ai nevoie cu banii stransi ^^

| Niklauss a răspuns:

Nu stiu sigur cum este la KFC dar la MC stiu ca iti iei sandwichul cu 5 lei si cafeaua cu 2 lei.

Sper ca ti-am fost de ajutor dar ai putea sa iti iei 7 lei pentru cea mai buna eventualitate