| TeManancCuNutella a întrebat:

Heii!
Prietenii mei tot spun "lol".
De ce? Nu inteleg cuvantul asta thinking
Imi puteti spune ce inseamna?
Mz kiss

Răspuns Câştigător
| MissxD a răspuns:

Unii spun ca LOL ar inseamna: Lot of laughing
Adică se referă la faptul că e foarte haios.
Altii spun ca LOL se foloseste in momentul in care te miri.
In general se foloseste pe mess, iar cei mai multi il folosesc pentru a-si exprima mirarea happy

21 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înseamnă multe râsete sau hohote de râs, de asemenea mai poate veni și de la lots of laughts sau a lot of laughing care are același înțeles.
Pa, pa.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

LOL= Laughing Out Loud,si s-ar traduce "A rade cu voce tare".
E limbaj de mess,spui asta cand e ceva amuzant ca sa nu mai pui "laughing". Deci, cand e ceva amuzant spui "lol", that's it.

| Anda1197 a răspuns:

LOL, scris și Lol (acronime ale expresiei englezești laughing out loud, în traducere: „multe râsete"), este un termen argotic folosit pe Internet pentru a exprima în scris hohotele de râs. Lol a apărut prima oară în Usenet, în Statele Unite. Cu timpul, tinerii au adoptat acest acronim în sesiunile de chat, la mesajele SMS și chiar și oral, în vorbirea de zi cu zi[necesită citare].
LOL mai poate proveni și de la lots of laughts sau a lot of laughing, cu aceeași semnificație.

| Anda1197 a răspuns:

LOL, scris și Lol (acronime ale expresiei englezești laughing out loud, în traducere: „multe râsete"), este un termen argotic folosit pe Internet pentru a exprima în scris hohotele de râs. Lol a apărut prima oară în Usenet, în Statele Unite. Cu timpul, tinerii au adoptat acest acronim în sesiunile de chat, la mesajele SMS și chiar și oral, în vorbirea de zi cu zi.
LOL mai poate proveni și de la lots of laughts sau a lot of laughing, cu aceeași semnificație.

| DraGfirE a răspuns:

Ii ha ha sau in sensul rasului. happy

| Rockart a răspuns:

Lol --> rolling on the floor (=mor de râs)

Majuscule.

Răspuns utilizator avertizat
| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

"LOL" inseamna "ras in hohote".
Vine din engleza Laugh Out Loud - in traducere libera ''hohote de ras" tonguebig grin

| MihaiAndronescu123 a răspuns:

Lol inseamna cand te miri de ceva sau ceva este amuzant

| crynys a răspuns:

LOL, scris și Lol acronim al expresiei englezești laughing out loud, în traducere: multe râsete, a rade tare

| Pedrorock a răspuns:

Simplu lol inseamna lot of laugh daca te descurci cu engleza daca nu inseamna o gramada de rasete adica tradus nu motamo e foarte amuzant funda?

| MrBlueEnergy a răspuns:

Lol inseamna Lot of laughing se referă la faptul că e foarte haios.

| username6636 a răspuns:

Buna! Inseamna : laughing out loud. si se foloseste la faze foarte haioase, in loc de ras. Sper ca te-am ajutat, Bye!

| SethEmm a răspuns:

LOL- Lot of laughing
Adică se referă la faptul că e foarte haios.

| maite13 a răspuns:

LOL inseamna ca rad in hohote... uita-te pe site-ul asta http://www.adolescenta.ro/......tinerilor/

| nichi a răspuns:

LOL inseamna ha ha ha, adica cand cineva zice lol inseamna ca e amuzate de acel lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LoL -spui cuvantul asta cand ti se pare ceva amuzant.happy

| ricoset a răspuns:

Se mira de ce ai spus sau ai facut numai stiu ce inseamna am uitat dar ii stiu intelesul

| Bubu1234 a răspuns:

Lol=Laughing of Loud(este termenul folosit pentru messenger ca sa exprime rasul "laughing") Funda?love struck

| DuddăBântuită a răspuns:

E ceva gen "wow" sau cand vor sa rade sau sunt uimiti zic "lol"

| sebi25 a răspuns:

Laughing out loud
razi in hohote

Întrebări similare