| Ella21052003 a întrebat:

Heii TPU! Am cateva intrebari despre urmatoarea mea vacanta! Voi merge in Thassos in Grecia in aprilie (ajungem acolo 14-15 aprilie si nu sunt sigura cat stam ..cred ca 5 zile ). Credeti ca va fi rece? Am vazut prognoza si arata ca vor fi intre 14-19 grade ...deci nu cred ca va fi vreme de plaja sau piscina ( poate se schimba prognoza pana atunci... sper ). Cum vi s-a parut? E frumos orasul Thassos? Centrul, cladirile? Recomandati?
Va rog sa raspundeti doar cei care au fost ❤️Funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Camelia93 a răspuns:

Buna! Am fost in Thassos in 2014, prima data in viata mea in afara tarii. Am plecat in perioada 14 iunie pentru o saptamana si a fost superb.Insa iti recomand sa mergi in perioada de august pentru ca apa este bestiala. Iunie si iulie apa este calda insa mai mult curenti reci din larc care din spre tarm si te taie dintr-o data.
Perioada pe care ai ales-o da... este rece. Nu stiu scopul vizitei tale dar, Grecia merita vizitata in perioada de vara.Insula este frumoasa cand este verde. Apa este cristal.Iti recomand scufundarile, snorkeling-ul, uleiul de masline din satul Theologos si de asemenea dulceata da trandafir. Vacanta placuta!

| Ella21052003 explică (pentru Camelia93):

Merci pentru sfaturi! Merg niste prieteni si atunci ne am gandit sa ii insotim! Am fost in multe locuri : Italia, Turcia si eram curioasa cum vi se pare orasul propriu zis! Daca nu mai primesc raspunsuri, o sa ai funda

1 răspuns: