| iiDouaPuncteParanteza a întrebat:

Heii TPU. am mare nevoie de voi crying(
Azi eram la patinoar cu iubitul meu. Toate cele bune. Pana cand:
stateam cu el langa matinela[sau cum naiba se numeste] si a venit o fata care cica era verisoara lui. A luat-o in brate si dupa aceea a plecat cu ea.
A venit si verisorul meu care era cu gagica'sa sa ma linisteasca si m-a luat in brate. [are 23 d ani]. El imi tot zice ca nu ar trebui sa ma lase asa singura si nu stiu ce si mai aveam un pic si plangeam.
Intr-un final a venit inapoi Laur[Iubitul meu] si a primit un telefon de la o FATA. Il auzeam "Haii maa sunee ce ai, ca imi pasaa" nu stiu ce. Aveam lacrimi in ochi si am plecat de acolo. Si el a venit dupa mine.
Acum in prexent ma cert cu el ca cica nu ar trebui sa ma suparr si ca nu sht ce.
Eu vreau sa ma impac cu el si el mi-a zis ca o sa se mai gandeasca si ca o sa-mi spuna maine raspunsul.
Credeti ca o sa ne impacam?

Răspuns Câştigător
| Ripqer a răspuns:

Sigur. :-D
Zambeste viata e frumoasa sunt sigur ca o sa va impacati.

5 răspunsuri:
| lifeisperfekt a răspuns:

Daca te-a iubit cu adevarat,eu zic ca o sa va impacati, daca nu nu-ti fa griji sunt destui baieti in lume happy. Sper ca te-am putut ajuata happy.Si iti urez multa, multa bafta!happy

| deceeu a răspuns:

Da

| DeniNico123 a răspuns:

Nu stiu dar eu cred ca nu deoarece acele vorbe din telefonul lui cred ca sunt de la o pesupusa amanta.Tu ai putea sa il verifici mai mereu si sa fii tot timpul cu el.Si asa vei descoperi daca are amanta sau nu sau sa observi daca vrea sa va impacati sau nu pup:*funda?

| deutzadeutza a răspuns:

Mai fata eu zic ca ar trebui sa vb foarte serios cu el ca daca te impaci cu el si iti mai face odata asa este foarte grav si daca deja ti-a spus ca ma mai gandesc inseamna ca vb cu aia si sa ii spuna lui aia ca sta cu tine la panarama ca sa nu se supere cealalta fata cautati altul ca si eu am patit la fel si dupa 2 zile am suferit rau!

| Gynooo a răspuns:

Logic ar fi sa nu, dar voi decideti.