Puteti discut subiecte amuzante, sau despre baieti, doar distrativa, ascultati muzica staty la pc etc, eu nu prea stiu ce fac fetele.
Deci BafTA!
Sa va uitati la niste filme : horror- saw 1, 2, 3,4,5,6,7, Necromentia, comedie- Norbit, Scary movie 1, 2, 3,4.Ai putea sa va ascundeti p balcon si sa aruncati cu petarde in trecatori (asa faceam eu sincer era amuzant).Sau puteti sa sunati la numere de telefon oarecare si sa glumiti.
Sunt atatea lucruri de facut:
1. Uitati-va la televizor
2.Stati pe net
3.Cititi niste reviste
4. Puteti sa va uitati la filme pe DVD
5. Discutai
6. Puteti s ava faceti unghiile
7.Sa va coafati sa sa va machiati una pe cealalta. Funda?
Vai de mine, sunt atâtea lucruri pe care le puteţi face. Mai ales că sunteţi fete! Discutaţi, staţi pe net, puteţi face tot felul de lucruri.
Multe lucruri interesante
va uitati la tv
ascultati muzica
intrati pe net
iesiti prin parc
sau mai invitati alte persoane si dati o mica petrecere
Pls Funda daca team putut ajuta!
Pai.sunt multe lucruri pe care le puteti face de exemplu:va uitati la o comedie,la film de groaza,va faceti la parul,va faceti unghiile,vorbiti,intrati pe net,jucati un joc,cantati,dansati,derapanati amintiri, spuneti glume, bancuri... sper sa-ti fie de folos ce am spus eu.
Uitati-va la un film,amintivi-a amintiri si radeti pe baza lor, faceti-va unghiile, parul uneia alteia. Uivati-va pe reviste.Ascultati muzica... faceti poze Faceti o prajitura.
anonim_4396 întreabă:
cristhine022 întreabă: