| iliii03 a întrebat:

Heii TPU! am si eu o intrebareee `! Ce pot face in vacantaa `? pentru ca ma plictisesc raaaaaaau laughing

Răspuns Câştigător
| BlackR0se a răspuns:

Ah...si eu m.am gandit la asta laughing
Mi.am notat cateva idei intr.un carnetel big grin
1.Iesi cu rolele/skate.ul/bicicleta etc...cu prietenii big grin
2.mergi la cofetarie big grin
3.organizeaza o petrecere in pijama[daca te lasa parintii big grin]
4.organizeaza o mica excursie cu colegii la padure, sau undeva in aer liber happy
5.incepe sa citesti o carte happy
6.mergi la tara, la bunici big grin
7.compune poezii in aer liber happy
8.asculta muzica non-stop laughing
9.fa-ti prieteni noi happy
10.mergi la shopping laughing
11. vorbeste cu parintii sa mergi intr.o tabara big grin
12.invita o colega pe la tine, sau mergi tu pe la ea big grin
13.fa sport happy

thinking big grin

Cam atatea idei deocamdata laughing
O sa ma mai gandesc si-ti mai scriu ^.^

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Plaja big grin
*noroc ca stau la mare *

| Dianna a răspuns:

Hai afara cu rolele.laughing faci si putin sport te si plimbi, profiti si de soare big grin.

| Sorelina a răspuns:

Sa citesti!

| AnonimGirl a răspuns:

Poti merge la Mall cu prietenele, Poti sa te plimbi prin parc, poti sa citesti, poti sa stai pe calculator, poti sa te duci la plaja... etc. Funda plss?

| yuyu1310 a răspuns:

Poti merge la strand, la cumparaturi in parca in general sa iesi cu prietenii deoarece cu ei te vei distra cel mai bine si vei uita de plictiseala si de caldura big grin

| Aℓex a răspuns:

Heii! Raspunsul meu ar fi: Te plimbi cu prietenii` in parca cu rolele,va jukatii` afara,mananci o inghetata,iti faci un milk shake, desenezii`, te joci pe calculator...sau pleci in excursii. daca te-am ajutat funda plsslove struck!

| king4aday a răspuns:

Citeste, asculta muzica, descopera lucruri noi care-ti plac, distreaza-te, du-te la munte cu prietenii, uita-te la filme, fa ordine in camera.etc. laughing

| Classy a răspuns:

Pai gandeste-te f bine: E VACANTA! E "lumea ta"! Profita in cel mai bun mod posibil! De ce nu iti iei cativa prieteni si sa mergi la piscina? Sau la picnic, la un gratar? La un volei sau la orice vrei tu! Eu asa fac! Poti sa mergi in fiecare zi in natura si sa te bucuri de ea in cel mai bun mod posibil. Daca mergi la picnic, te poti si bronza.Sau daca iti plac lucrurile "inteligente" poti chema prieteni si sa jucati sah, sau orice joc de strategie. Puteti organiza un party superb! Gandeste-te ce te-ar relaxa pe tine si ce te-ar distra sa faci! Daca esti mai mare si ai peste 14 ani, poti sa mergi cu cortul la munte (tot cu prietenii evident) pentru cateva zile. Daca vrei, si cu parintii e o alegere buna.Adica nu suna bine cateva zile in care:Muzica,Distractie,Gratare, Jocuri si multa multa Veselie? Sau poti sa te inscrii pe timp de vara la un club sportiv, pentru a te intretine fizic.La clubul de tenis, de inot sau la orice altceva! SUNT F MULTE DE FACUT! BAFTA!

| Antonia123 a răspuns:

Unde esti in vacanta! Daca esti in alta tara poti merge la mareeee!:*
Daca esti in Romania poti sa asculti muzica poti merge la wikend si multe poti sa te uiti la tv sau multe altele sincer depinde unde sua ce ai in vacanta aceea!

http://www.google.ro/......tp?/imgres

| anonimathebest a răspuns:

Hey,ai putea sa mergi intr-o exursie cu familia la mare, la munte, sau in strainatate. Daca vrei poti lua lectii de inot sau de chitara sau orice altceva cum fac eu.Ai putea sa mergi cu prietenii la mall sau sa dormi la cineva si sa stati pana tarziu,sa vezi un film,sa iesi in oras,sa stai la calculator,sa-ti iei un catelus,sa mergi intr-o tabara,sa iesi la un gratar, la strand, etc.Sa stii ca poti face orice iti trece prin minte pe momentul respectiv si ai sa te distrezi de minune.Bafta!

| COOLboY a răspuns:

1.Poh poti sa mergi sa muncesti undeva...sa ii ajuti pe bunici daca ai...cate nu poti face in vacanta?

2.Sa te distrezi

3.Depinde de ce iti place sa faci, si de ce esti limitata (financiar, familial, scolar etc.). Este o intrebare prea generala.

4.Plimbari cu prietenele(sau prietenul, filme...relax in general, ca doar de'aia e vacanta

5.Role, bicicleta, excursii, televizor, sa chemi prieteni pe la tine, sa asculti muzica, sa impletesti bratari, sa faci o baie fierbinte, sa mergi la mare/la ski, sa mergi in parc, sa mergi la mall, poti sa faci ORICE!
Nu o sa iti zic sa citesti pentru ca asta e primul sfat pe care il primesc de la parinti cand zic ca ma plictisesc

6.Sa mergi la mare, rude, tabere sanatoriu eu am fosst la toate e super tare alt...

7.Hei. Ooof, ce intrebare Pai poti face ce vrei. Sunt atatea lucruri distractive de facut, vacanta sa fie! Depinde in ce perioadal; iti voi da idei pentru vacanta de Pasti, spre exemplu : Poti sa iesi cu prietenele sau colegele in oras la o prajitura, puteti sa iesiti cu rolele, sa faceti poze, te poti juca pe calculator, poti sa citesti o carte, sa te uiti la vreun serial [Gossip Girl, 90210, The vampire diaries. Sunt superbe! ]. la vreun film ceva [Twilight, Luna Noua, Eclipsa, de groaza: One missed call, the uninvited, Dead silence, Paranormal activity], daca esti adepta telenovelelor te poti uita la Narcisa salbatica de luni pana joi de la 22, sau 22 fara 10. Depinde de zi. Poti sta pe facebook, iti poti face un blog si sa scrii pe el, poti colora, poti dansa; te poti duce la un curs de teatru sau de dans.
Eu ti-am dat acum idei pentru toate varstele pentru ca nu ai precizat cati ani ai. Eu sper ca ti-am fost de folos!
Numai bine si bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici n`a inceput bine vacanta si te plictisesti?!? Oricum...asta se numeste supravietuire, de ce`ai cauta idei in alta parte. Vezi ce inclinatii ai, hobbyuri, poti face niste cursuri, poti sa-ti faci un abonament la sala/piscina etc. Pffff.

| Plague a răspuns:

Ai prieteni care stau departe? Iei frumos bani de autobuz, si pleci si stai la ei. Iesi noaptea in oras, te plantezi pe o banca sau pe jos undeva si te holbezi la stele; poti sa te apuci de citit; sa te duci in camping, sau intr-o tabara; sa pleci aiurea - iti iei mancare intr-un rucsac si un sac de dormit si cort, si pleci cu cativa prieteni la munte sau la cris undeva. Sau poti sa faci voluntariat, sau sa iti gasesti un job de vara...atatea posibilitati...

| Emanuella_8357 a răspuns:

Pai. o idee la care m-am gandit acum ceva timp era, ca pe timp de vara, sa fac voluntariat. daca ai peste 18 ani, poti primii si bani, dar, daca esti minor, iti ocupi timpul cu ceva ce este apreciat. foarte multi fac voluntariat pentru Crucea Rosie. si mai apreciat. la asta ma gandeam si eu. toata vara ai ce face, in plus, iti faci prieteni noi smug

Întrebări similare