| ღByByღ a întrebat:

Heii TPU! ce parere avveti de numele bianca?happyfunda:*

Răspuns Câştigător
| CLau8GeRrY a răspuns:

Mie mi se pare un nume foarte dragut,un nume nou,perfect pentru o fata din zilele de azi,plus ca este un nume francez,[bianca
- provine din cuvantul "blanc" (din franceza veche), ce inseamna "alb" ]. Deci,pentru mine, un nume foarte frumos, inspirand luminozitatekiss

11 răspunsuri:
| Laurentzziu a răspuns:

Este un nume destul de frumos.Am auzit ca vine din limba franceza de la cuvantul "blanc" si exprima puritatea.

| NiCoLLe88 a răspuns:

Pai mie mi se pare un nume dragut am si eu o prietena care o cheama la fel si e o dulceata mie-mi place foarte mult numele e ata de dulce

| Rάđü a răspuns:

E frumos da' nu prea (-°˛°-)

| JammyLove a răspuns:

Este un nume foarte frumos love struck. E unul din numele mele preferate love struck
E foarte fain :*
Sper ca.ti place parerea mea. App. a fost foarte sincera. Sa nu crezi ca am zis.o doar pentru ca m.as fi gandit ca e numele tauwinking. Nu.s genul de persoana lingusitoare :*

| radiounivers a răspuns:

Este un nume foarte frumos

| Jolieღ a răspuns:

Superblove struck.

| Anku112 a răspuns:

Un nume superb happy
Uite cateva despre el :
Origine: Italian

Semnificatia numelui Bianca: Prenume feminin modern, destul de frecvent in zile noastre, Bianca este imprumuat pe cale culta din italiana, corespunazand adjectivului Bianco = alb

| inesa_4773 a răspuns:

Un nume foarte modern!

| Melindutza a răspuns:

E foarte fainnn love struck...il adorbatting eyelashes

| FucktheSystem a răspuns:

Sincer nu-mi place, îmi amintește de o persoană care n-am suportat-o niciodată.
Oricum asta-i doar părere mea, probabil dacă n-aș fi cunoscut persoana în cauză aș fi zis că e un nume ok...

| CLau8GeRrY a răspuns:

Mz pentru. fundakiss