| Georgiaanat a întrebat:

Heii TPU. puppy dog eyes Sunt curioasa despre piercingul in limba. Si as vrea sa imi pun si eu unul. Am 14 ani faca cateva luni [ in aprilie ii implinesc ] si nu am de gand sa astept pana atunci ca sa imi pun thinking Am nevoie de voi:
1.pentru ca nu stiu cum sa vorbesc cu mama si sa-i spun dorinta mea.
2. Nu stiu daca doare, cat timp dureaza vindecarea si. alte chestii.
3. Daca mama nu ma lasa, eu tot as vrea unul, si nu stiu cum sa fac sa mi-l pun. Nu am de gand sa-mi fac singura gaura in limba de nebuna, ca sa nu ma infectez sau alte riscuri :-s
siiiii ultimul nr. 4. Nu stiu la ce salon sa merg. Stau in Buuresti, sector 5. si am auzit ca este un salon in Liberty [ Cei ce stau pe aici stiu.]

Id'ul meu e bebee. miic big grin Funditaa.

4 răspunsuri:
| Şpriţ a răspuns:

Pai in primul rand, nu ti-as recomanda sa-ti faci piercing in limba.Stiu ca cica e la moda si chestii trestii dar, daca iti doresti asa mult, incearca sa-ti faci parintii mandri de tine, adica, ia note mai bune la scoala, ajut-o pe mama ta la treburile casnice etc. Intr-un final, incearca si intreab-o de piercing, roag-o, zii ca vrei foarte tare si ca iti doresti un piercing din toata inima si chestii. Sper ca te-am ajutat...

Funda? :3

| iMoniq a răspuns:

Pai spune-i direct ca vrei sa-ti faci. si cei cu graba asta? Ai timp sa-ti faci straight face
Si de durut, asa si asa, depinde de persoane, la altii doare mai tare la uni aproape deloc. Primele zile o sa vorbesti mai greu pana te acomodezi cu el.
Daca maicata nu te lasa, ascult-o si intreab-o din nou pe la 16 ani poate atunci o sa te lase daca nu acum. Inca esti prea mica... tongue
Si 4. nu stiu salon. nu stau in Bucuresti tongue :d

| iarinaa a răspuns:

Sincer verisoarele mele si-au facut doare tare, tare, dar te obisnuiesti insa daca il vrei in limba trebuie sa stii ca daca nu il porti 24 de ore gaura se astupa asa a patit verisoara mea, sincer nu cred ca ti-ar da voie sa iti faci unu si nu merita, eu zic sa mai astepti decat ca dupa aceea sa iti para rau

| Georgiaanat explică (pentru iarinaa):

Nu doare asa tare cum zici tu. Si vara'mea are thinking