Pai in primul rand, nu ti-as recomanda sa-ti faci piercing in limba.Stiu ca cica e la moda si chestii trestii dar, daca iti doresti asa mult, incearca sa-ti faci parintii mandri de tine, adica, ia note mai bune la scoala, ajut-o pe mama ta la treburile casnice etc. Intr-un final, incearca si intreab-o de piercing, roag-o, zii ca vrei foarte tare si ca iti doresti un piercing din toata inima si chestii. Sper ca te-am ajutat...
Funda? :3
Pai spune-i direct ca vrei sa-ti faci. si cei cu graba asta? Ai timp sa-ti faci
Si de durut, asa si asa, depinde de persoane, la altii doare mai tare la uni aproape deloc. Primele zile o sa vorbesti mai greu pana te acomodezi cu el.
Daca maicata nu te lasa, ascult-o si intreab-o din nou pe la 16 ani poate atunci o sa te lase daca nu acum. Inca esti prea mica...
Si 4. nu stiu salon. nu stau in Bucuresti :d
Sincer verisoarele mele si-au facut doare tare, tare, dar te obisnuiesti insa daca il vrei in limba trebuie sa stii ca daca nu il porti 24 de ore gaura se astupa asa a patit verisoara mea, sincer nu cred ca ti-ar da voie sa iti faci unu si nu merita, eu zic sa mai astepti decat ca dupa aceea sa iti para rau