| BrunetteBarbiie a întrebat:

Heii TPU! Vineri plec la mare impreuna cu parintii si verisorul meu si nu stim ce putem face la mare. Pentru ca mereu cand mergem prima zi stam pe plaja si facem tot ce ne trece prin cap, iar urmatoarele zile stam si ne plictisim sau cel putin eu nu as iesi din camera. crying Deci eu am 12 ani si varamiu 13 nu ma luati la misto capishh? DAU FUNDITSAA!

Răspuns Câştigător
| zuzyzuly a răspuns:

Si pe langa astea ai putea merge la concerte, mai sunt cateodata pe plaja, luati-va ochelari de scanfandru, stati pana la 11-12 noaptea pe plaja, in fata cladirii unde stati sau la geam(depinde cum va lasa), daca sunteti in constanta vizitati Tomisul, umblati prin alte magazine si vedeti ce mai au, probati, faceti-va poze cu soarele in mana, adunati scoici din acelea albe si faceti-le o mica gaura cu un cui si o piatra/ciocanel apoi insirati-le. Jucati-va muult cu mingea, nu doar pe plaja si daca ai fost la mare si n-ai vazut plaja noaptea, inseamna ca ai fost degeaba. Distractie placuta!winking

1 răspuns:
| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Pai eu stau aproape de mare si as putea sa iti dau niste sfaturiwinkingPAi...mergi la plaja, faci baie in apa, te bronzezi, joci carti, te plimbi pe malul marii(e foarte frumos seara:X) te urci pe diglaughing cauti scoici din acelea albe si micihappy si seara mergeti pe faleza, aveti ce facewinking.Iar in urmatoarele zile ai putea sa iti faci prieteni cu care ai putea sa vorbesti etc sunt destule lucruri.Eu sper ca te-am ajutatwinkingFunditabatting eyelashes puppy dog eyes?