La 14 ani eram intr-o gasca de fraieri(cu mine in frunte)si pierdeam vremea prin tot felul de locuri, ajungind acasa pe la 2-3 noaptea(se intimpla pe timpul lui ceasca).Ai mei s-au saturat si au decis sa-mi dea o lectie, au refuzat sa deschida usa trimitindu-ma unde am stat pina atunci.Blocurile pe atunci nu aveau usile inchise, de interfon nu mai spun.Stiam un bloc cu 10 etaje, la 50 de metri de al meu, unde la mansarda era o canapea abandonata, asa ca am plecat acolo amuzat de ''lectia'' primita.
Liftul facea zgomot asa ca am urcat pe scari, la etajul 3 am vazut citeva picaturi de sange dar nu le-am dat importanta. Picaturile au devenit tot mai mari pe masura ce urcam transformindu-se la etajul 6 aproape in balti, cu urme de pasi in ele.Am taiat-o cu asemenea viteza spre casa incit eram lac de transpiratie cund am batut la usa.N-am aflat ce se intimplase(era dificil pe atunci), dar a fost pentru mine un adevarat cosmar.
Chiar si acum imi apare in vis noaptea aia, doar ca in vis are intotdeauna o finalitate!
Odata cand imi petreceam o seara la o prietena de a mea si dintr-o data se auzi un zgomot ciudat.Era ca si cum ar fi din spatiu.Ne-am bagat in pat prefacandu-ne ca nu s-a intamplat nimic.Iar se auzise.Ne speriasem.M-am dus sa vad ce e si nu era nimeni, dar erau pete de sange de parca a fost o CRIMA! Dupa o fractiune de secunda vazusem o umbra ciudata.M-am dus inapoi in pat si nu s-a mai intamplat nimic. P.S Asta s-a intamplat acum fix un an.
Davyduchiha2001 întreabă: