Buna!
Poti sa citesti o carte, sa te plimbi, sa cauti bancuri pe net sa asculti muzica:d sau uite intra aici daca iti place sa canti www.karaokeparty.com.sper ca te-am ajutat :D
Poi joaca-te la calculator,joaca-te cu vecinii[daca n-ai copii,vecini, roaga vreun coleg sa vina la tine], dupa-masa da-te cu rolele[daca ai sh stii] sau cu bicicleta, uita-te la TV.[.] sper sa nu te mai plictisesti
Dacă nu ai ce face când te plictiseşti în casă uite unele lucruri pe care le fac eu:
1. Poţi să te uiţi la filmul Twilight[sau alt film]
După ce îl vezi pe primul dacă eşti genul care e captivată de astfel de filme nu o să mai ai răbdare până să îl vezi pe al 2lea şi al 3lea[ asta s`a întâmplat la mine]
2.Fă`ţi multe poze [eu asta fac dacă mă plictisesc]
3.Caută muzică, care să îţi placă şi ascultă melodiile, învaţă`le şi dansează pe ele [îmi place ff mult să fac asta]
4. Dacă ai o melodie preferată creează un dans pe ea, unul original şi când ieşi afară arată`le prietenilor tăi invenţia ta[creează`l pas cu pas, repetă fiecare mişcare de câte 5 ori aprox. şi la sfârşit fă tot dansul de mai multe ori şi repetă`l până îl memorezi perfect]
5. Găseşte un prieten[chiar şi virtual], vorbeşte cu el şi vezi asemănările şi diferenţele voastre, preferinţele etc.[o să vezi cum sunt alţii, nu numai tu]
6. Uită`te la televizor, ceva amuzant sau hooror, ceva ştiinţific care să te captiveze etc.
7. Dacă ai voce încearcă să inventezi o melodie pe care să o cânţi, una care să îţi exprime starea sufletească sau alt lucru
8. Vorbeşte cu un prieten/o prietenă la telefon şi spuneţi fiecare ce aţi făcut în acea zi
9.Joacă`te pe calculator: răsp pe TPU, joacă`te pe facebook, Sims, Metin, wow etc.
10.Plimbă`te pe afară, prin parc şi fă`ţi prieteni noi.
Mai sunt multe lucruri dacă mai vrei sugestii dă`mi un mesaj cu id`ul tău de mess dacă vrei să mai vorbim
Sper că te-am ajutat şi sper că măcar 1 din ideile mele să fie folositoare :*
Pai...acum ca a venit vacanta. poti face o gramada de lucruri.
1)Fa-ti un blog. unde sa scrii impresiile tale.sa iti faci ca un fel de jurnal
2)Incearca sa faci diferite modele de bratari ale prieteniei(stiu.pare plictisito.dar odata ce ai inceput.nu te mai poti lasa de ele.)
3)Stai pe mess. vorbeste cu prietenii.
4) Fa-ti poze.amuzante...de care sa te amuzi apoi
5)Iesi afara cu colegii.iesiti la o plimbare...la un suc. poate la piscina.sau strand
6)Intr-o zi.ia-ti colegele.sau prietenele de brat si plecat prin oras.la shopping.la mall.vizitati magazine.probati hainee.(ca deh.doar de-asta suntem fete)
7)Fa-ti curat in dulapul cu haine.sau in casa.si gaseste lucruri ciudate,, sau haine.si probeaza-le
8)Gaseste prin casa poze de cand erai mica...te vei amuza si iti vei aduce aminte de unele momente frumoase din viata ta
9)Da drumul TARE la muzica(asta daca nu ai vecini de aia filozofi.care sa sune una doua la politie.sau sa bata la usa )
10)Citeste o carte interesanta. uita-te la un film.
11)Raspunde la intrebari pe TPU.
12)Danseaza prin casa. zbenguie-te
13)Parfumeaza-te .stiu.asta e o idee cam aiurea.dar vei fi atat de vesela si de fresh cand vei vedea cum miroosi
14)Baga-te in cada... spala-ti ursuletii. jucariile.fa-le si lor baie ca deh...transpira si ei saracii
15)tunde-ti papusile.da-le cu placa. onduleaza-le parul))))
16)Ia o imagine de pe net si deseneaza.incearca sa o desenezi.iti zic eu.ca pana nu o faci.nu te lasi
17)Ai role? Daca da, plimba-te cu ele prin casa. daca afara e prea cald.
18)Asta nu prea este o idee.da iti zic si eu.eu.in fata blocului.am niste babe care se aduna.fratee.si BARFESC...de rup. uneori poti fi surprinsa de ce scot din gura aia.
19)Uita-te la Tv.
Si 20)Dormi.
Astea au fost ideile mele.Te pup.papa:*
anonim_4396 întreabă:
YourDreamGirl întreabă:
anonim_4396 întreabă:
PiScOtElL întreabă: