| DeniiMeow a întrebat:

Heiii ce parere aveti daca tin o timp de doua saptamani aceasta dieta, cam cate kg voi pierde?

-Zilnic sa mananc numai supa de varza+ 2 l apa +100 abdomene si 100 genoflexiuni... Multumesc!

Răspuns Câştigător
| HonneOnna a răspuns:

Da,probabil vei pierde ceva greutate, dar e cam mult exercitiu deodata...Ce vreau sa spun este ca s.ar putea sa te afecteze sa mananci azi gras si chestii de genul asta si maine supa de varza si apa...Zic sa o iei incetul cu incetul

| DeniiMeow explică (pentru HonneOnna):

Eu exercitii fizice gen abdomene, flotari chestii fac cam de 2 ori pe saptamana, deci nu cred ca voi mai avea probleme cu asta, si cu supa..asa e cam ai dreptate dar chiar am nevoie sa dau 5 kg repede si alta solutie.big grin

| HonneOnna a răspuns (pentru DeniiMeow):

Eh,e bine ca faci exercitii, dar cu mancarea sa o iei usuor pana ajungi sa mananci doar supa ...Baftawinking

9 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Vei slabi mult astfel, insa ai grija, ca aceste kilograme se pot pune inapoi la fel de repede.

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Cam 10 kg. Sper ca te-am ajutat!

| RedFantasy a răspuns:

Succes cu supa de varza, din cate stiu e foarte scarboasa si dupa 2 zile nici nu mai poti sa o vezi.

Răspuns utilizator avertizat
| EmanuelaZ a răspuns:

Stiu pe cineva care a slabit 8 kg intr-o saptamana cu aceasta dieta.

| Vegetto a răspuns:

2 kg cred...
Eu manananc cat pot si nu ma ingras de loc. laughing)

| smecheritu09 a răspuns:

Cu siguranta nu vei putea sa mananci doar supa de varza. mananca si carne de pui, nuci, seminte, oua. Cauta-l pe facebook pe doctorul Andrei Laslau. Cu siguranta te vei inspira din ce mananca. Mult sport. Bafta!