anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiii. stiti careva ceva mesaje care le pot pune pe peretele meu pe fb? adica ceva de genu : Este frumos să ai 50 - 80 - 150 - 320 - 568 - 1113 de prieteni pe facebook, dar când ai nevoie de cineva, câţi vor fi acolo?
Dacă tu chiar eşti acolo lânga mine, atunci dă LIKE! Copiază asta pe peretele tău şi vei vedea câţi prieteni adevaraţi vor fi acolo pentru tine. happy

Dau funda. :X:X

3 răspunsuri:
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

X mi-a dat cuvantul "copil"
C : căruță
O : Omletă
P : Placintă
I : Iepuraș
L : Lapte
Da like statusului meu si iti voi da un cuvant big grin

●̮̮̃•̃) (●̮̮̮̮̃̃•̃̃)
/█\ ♥/█\
Te iubesc ♥
Pune-l pe pagina a 10 persoane la care tu tii pe FB♥

Scuze, DAR TE STERG DIN VIATA MEA! * Click pentru a sterge * Loading ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 99, 9%... ERROR! Nu se poate sterge prietenia nostra! Pentru ca insemni mult pentru mine! Pune si tu pe perete la 10 pers. pe care niciodata nu vrei sa le pierzi ♥. Daca primesti inapoi 3, esti o prieten/a adevarat/a puppy dog eyes.

Descrieti-ma intr-un SINGUR CUVANT, dar atentie! Trebuie sa inceapa cu prima litera din prenumele vostru! Acum e randul vostru sa-l publicati pe peretele vostru, s-ar putea sa aveti surprize.

Artistul pe care l-am primit: Cargo
Melodia preferata : Ziua vrajitoarelor
Melodia ce imi place: Aproape de voi
Melodia ce o iubesc: Nu mai am tigari
Melodia ce o urasc:cum as putea ura ceva de la Cargo
Da-ti like si primiti si voi un artistwinking

Kida Rs mi-a dat materia :biologie
Relatia mea cu aceasta materie:nuprea rau
Ce mai mica nota este : 6
Ce mai mare nota:10
Like si primesti o materie!happy

| Anonim203 a răspuns:

Grija este cea mai frumoasa formula a prieteniei cand cineva iti spunee ca si cum ar spuneasa ca,
Pune pe perete acest mesaj tuturor prietenilor pe care ii vei pastra in inima ta!♥

♥ E mai bine să pierzi timpul cu prietenii decât să.ţi
pierzi prietenii cu timpul, de aceea eu îmi pierd timpul cu tine pentru că nu
vreau să te pierd cu timpul. Pune asta pe peretele a 10 prieteni, dacă primeşti 10
înapoi însemană că eşti un prieten foarte bun! ♥:*

CEAU! Fa-mi te rog o favoare, sa nu mai vorbesti cu mine sau sa imi comentezi pozele sau sa imi trimiti mesaje!
Scuze dar dentistul meu mi-a zis sa stau departe de lucruri dulci ca tine (crede-ma esti foarte foarte dulce!)
Ai primit panica?big grin
Publica acest mesaj pe peretele a 10 persoane pe care le iubesti!

Un sfat : Ai grija de tine!
O rugaminte : Nu te schimba!
O dorinta : Nu ma uita! nici nu ai cum
O minciuna : Nu te iubesccc!
Un adevar : Mi-e dor de tine![Publica acest mesaj pe peretele a 10 persoane pe care le iubesti! Sper ca sunt una dintre ele.puppy dog eyes♥]

(●̮̮̃•̃) (●̮̮̮̮̃̃•̃̃)
/█\ ♥/█\
Te iubesc ♥
Pune-l pe pagina a 10 persoane la care tu tii pe FB ♥

In timp ce tipi la prietena ta, altul isi doreste sa ii sopteasca la ureche.
In timp ce o insulti, altul o curteaza si ii reaminteste ca e o femeie de isprava.
In timp ce o lovesti, altul ar vrea sa o iubeasca.
In timp ce o faci sa planga, altul ii fura zambete happy
Pune asta pe peretele tau si fii impotriva VIOLENTEI DOMESTICE!

-3 ani, mama te iubesc!
-10 ani, dada mama!,
-16 ani, Dumnezeule ce vrea mama iarasi?
-18 ani, Vreau sa plec din casa asta,
-25 de ani, mama, aveai dreptate.
-30 ani, vreau sa ma intorc la tine.
-50 ani, mama nu mai e.
-70 ani as da tot sa o mai pot vedea pe mama (sanatoasa si vioaie).
Avem doar o mama, daca o iubesti posteaza acest mesaj pe peretela tau♥♥♥

Toti ne dorim o masina noua,un telefon nou, sa slabim, dar o persoana care are cancer isi doreste doar un singur lucru.sa lupte impotriva lui. Stiu ca 97% din voi nu puneti asta pe peretele vostru (Wall), dar, 3% din prietenii mei da. (Pune acest mesaj pe perete in onoarea cuiva care a murit de cancer sau lupta cu el acum.)

| Lavazza_5427 a răspuns:

Uite aici :

"Un sfat : Ai grija de tine!; O rugaminte : Nu te schimba!; O dorinta : Nu ma uita!; O minciuna : Nu te iubesc!; Un adevar : Mi-e dor de tine! Publica acest mesaj pe peretele a 10 persoane pe care le iubesti!
Sper ca sunt una dintre ele!:X♥smug "