Frate, parca primesti o paine pentru un like. Poate poza nu e reusita, poate arati urat in ea, poate nu esti faimos. Acum daca ai 15 prieteni in realitate cu care comunici bine, nu te astepta sa ai 200 likeuri.
Unii care sunt foarte necinstiti folosesc un program numit autoclik care da like cât il programezi tu, dar tu nu cred ca esti in cazul acesta!
Intra in grupuri de publicitate reciproca . Iti lasi link acolo unde vrei sa strangi like-uri si alte persoane o sa iti dea like iar tu le dai in schimb la ce vor ei [ iti lasa in comentariu ].
Este pe facebook o pagina de pubb uite linkul : http://www.facebook.com/......849053989/ aici ce vrei si ei o sa-ti raspunda cu ce trebuie tu sa dai back... funda? :o3
In primul' rand ar trebui sa fie o poza cat mai reusita si nu inteleg cu ce te ajuta pe tine like-urile astea?
E o prostie facebook-ul asta.
Sa-mi explice si mie cineva CE NAIBA FACETI CU LIKE-URILE BA FRATILOR?
Va vor numi oamenii cersetori, pe bune... o sa ajungeti sa mergeti pe strada cu poza in mana si sa spuneti "Dati-mi si mie un like"
Daaa! daca-ti explica cineva, te rog, lumineaza-ma si pe mine. Sa mor daca pricep de ce naiba se dau astia de ceasul ' mortii dupa nenorocitele de like-uri!
Se hranesc cu ele!
Alt lucru ' nu-mi explic.
In primul rand cecastigi cu likeuri? Frumusetea nu se masaoara in numarul de likeuri primite la o poza