Doamne...crezi ca vedetele is fac id-uri? Poate au dar sunt private si doar prietenii lor le au...In ziua de azi se fac iduri false cu miley cyrus si toti se pretind celebritati.Nu te stradui, pentru ca nu vei gasi niciodata idul ei, daca acesta exista, desigur.Chiar si eu mi-am facut iduri false danduma drept vedeta.Deci, ghinion! fundita >?
Eu il am mi-a dat si webuu e Destiny. x_Miley_Secret Te rog da-mi funda si nu uita ca vorbeste numa engleza
Buna!
Nu prea as stii ce sa iti spun insa, am vazut pe youtube niste dovezi ca sa zic asa ca asta este i-dul lui miley, arata cum se vede ea pe webcam si ca vorbeste cu ea. N-am incercat i-dul asa ca nu as stii ce sa iti spun. Am gasit unul asa miley_ray_cyrus.rock@yahoo.com si mileycyrus92@hotmail.com.eu nu sunt sigura ca unul dintre asta este i-dul real al lui miley pentru ca in ziua de azi toti se dau drept cineva si...nici nu mai stii asa ca...nu iti pot garanta.Pa-pa!
E foarte stupida...de ce ti-ar trebui ID-ul ei? Oricum, e actrita, nu da "accept" tuturor, si in niciun caz nu isi da ID-ul.toate astea car le gasesti pe net sunt fake-uri!
Miley Cyrus nu cred ca are un id, si daca ar avea nu l-ar face puublic deoarece nu ar mai avea loc in lista de atatia fani .
Daca ai vreun "id" de-al ei sa stii ca este facut de alta persoana pentru ca sunt atat de multe persoane care isi fac hi5 cu pozele ei, sau pot sa isi faca si un id sa se dea drept ea!
Deci in concluzie Miley nu are id!
B-bye :*!
Daca stii ca este stupida, de ce ai mai pus'o? In plus, daca ai cauta la intrebari si raspunsuri, ai sa vezi ca au fost si altii.
Nu cred ca are id de mesenger, in schimb o poti cauta pe alte retele de socializare, nu stiu cum ar fi my space, twitter, facebook, vezi si tu. cu putina engleza o poti cauta pe internet si ii poti lasa un mesaj ceva, si tu sa speri sa iti raspunda candva!
bafta!
Pai...defapt Miley Cyrus n-are id, sau daca ar avea l-ar fi sters sau nu l-ar publica sa stie toata lumea.Bine,unii fani poate l-au aflat dar romani in nici un caz...nu cred. Unii fani sunt asa innebuniti dupa Miley incat se dau drept ea, intr-adevar.Pe mine m-o pacalit nu stiu cati fani cand eram si eu nebuna dupa ea, dar acum stiu cine era de fapt, chiar daca isi punea web cu ea, acum stiu, am vazut-o de pe youtube si nu era ea.
Nu are id, sper ca te-am lamurit.
Miley are id, dar numai itra pentru ca a zis acum un an ca messul este o pierdere de viata
Buna.
Id lui Miley este mylezz_c.yrus
Nu mai crede alte id care nu au nici o legatura cu ea, ea este o fata serioasa, cu un id serios cu tenta de traznit.
Iar, daca vrei si @deget.net : este www.MileyCyrusMee.deget.net
Miruna_3259 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: